Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zseniális dobással állt elő a magyar Telekom – ennek előfizetők milliói fognak nagyon örülni – mától él a lehetőség bárkinek, aki Telekom előfizető! Itt vannak a részletek
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 29. (péntek), 20:31

Zseniális dobással állt elő a magyar Telekom – ennek előfizetők milliói fognak nagyon örülni – mától él a lehetőség bárkinek, aki Telekom előfizető! Itt vannak a részletek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 29

LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD!Az Apple-lel együttműködve a Telekom Magyarországon elsőként lehetővé teszi számodra, hogy akár évente könnyen és kényelmesen cseréld iPhone-odat a legújabbra.

2017. szeptember 29-étől a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációban vásárolt iPhone-nal nem csak a mobilozás és netezés szabadságát élvezheted, hanem a Telekomnál részletre megvásárolt iPhone-odat könnyedén cserélheted majd évente.

Az előfizetésre és a fenti díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűség esetén legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetsz, leadod-e a nálad lévő iPhone-t és újat választasz 2 éves előfizetéssel, a kínálatunkban akkor elérhető legnagyobb díjcsomagunkkal.

Hirdetés
[ ]

Ha élsz a lehetőséggel, akkor 1 év múlva

átvesszük tőled az iPhone-odat a megállapodásban meghatározott állapotban

fennmaradó részletektől és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbértől eltekintünk

programban való részvételhez szükséges díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel megvásárolod a következő iPhone-odat részletre, onnantól ismét csak a díjcsomag havi díját és az újonnan vásárolt iPhone árát, annak részleteit kell fizetned

Az ajánlat minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra érvényes, azaz a legújabb iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X mellett a kínálatunkban elérhető többi típusra is. A „Legyen évente új iPhone-od!” programhoz webshopunkban, üzleteinkben és telefonos ügyfélszolgálatunkon egyaránt külön igénylés nélkül csatlakozhatsz szeptember 29-étől a fenti díjcsomag-kombináció és egy új iPhone megvásárlásával.

Kérdések és válaszok

Kötelező 1 év múlva új iPhone-t vennem?Az 1 év utáni csere a te döntésed. Az iPhone csere lehetőségével az 1 évet követően a hűség lejártáig bármikor élhetsz majd, és úgy is dönthetsz, hogy nem használod ki a lehetőséget.

Honnan tudom, hogy átveszik-e majd a készülékemet?A készülékednek a megállapodásban előre meghatározott állapotban kell lennie, amikor a csere lehetőségével élsz. A program keretében egy alkalmazást a telefonodra letöltve bármikor ellenőrizheted annak állapotát. Ha szeretnél biztosra menni, válassz a Telekomnál készülékbiztosítást is, így a választott csomagtól függően törés, lopás vagy egyéb probléma esetén az önrészen felül a javítás vagy csere teljes költségét a biztosító átvállalja tőled.

Milyen iPhone-t választhatok az 1 év letelte után?A Telekom kínálatában elérhető bármely iPhone-ból választhatsz magadnak újat.

Milyen díjcsomaggal vehetem meg az új iPhone-t 1 év múlva? Mennyi lesz a havi díja? 2017. szeptember 29-től iPhone-t Mobil Korlátlan és Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval választva vehetsz részt az évente új iPhone programban. Az 1 év letelte után, az ismételt vásárláskor a Telekomnál elérhető legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációval vásárolhatod meg. Az aktuális havi díjakról is ekkor tájékozódhatsz majd.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés