Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGÜL CSAK KIMONDTA :Gubik Petrának ez a véleménye arról, hogy Peter Srámek nyert és nem ő.
Mindenegyben Blog - 2024. október 20. (vasárnap), 16:50

VÉGÜL CSAK KIMONDTA :Gubik Petrának ez a véleménye arról, hogy Peter Srámek nyert és nem ő.

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 20

Peter Šrámek lett a Sztárban sztár All Stars győztese

A Sztárban sztár All Stars műsora szombat este elérkezett a döntőjéhez, ahol négy tehetséges énekes szállt versenybe a legsokoldalúbb előadó címéért. Bár Gubik Petra nagy esélyesnek számított, végül a nézők Peter Šrámeket választották a TV2 szuperprodukciójának 2024-es győztesévé.

A döntő estéje és a versenyzők teljesítménye

Hirdetés
[ ]

A fináléban Oláh Gergő, Puskás Peti, Gubik Petra és Peter Šrámek léptek színpadra két-két produkcióval, hogy megmutassák sokoldalúságukat és tehetségüket. A zsűri és a nézők is izgatottan várták a produkciókat, amelyek ismét magas színvonalú előadásokat hoztak. Gubik Petra különösen magasra tette a lécet, ahogyan azt az egész szezonban tette, de a közönség végül Peter Šrámeknek ítélte a győzelmet.

Peter Šrámek örömkönnyei a győzelem pillanatában

Amikor kiderült, hogy Peter Šrámek lett a Sztárban sztár All Stars győztese, az énekes nem tudta visszatartani az érzelmeit és elsírta magát. A közönség és a zsűri egyaránt elismerte, hogy megérdemelt volt a győzelme, hiszen végig kiemelkedő teljesítményt nyújtott a verseny során.

Gubik Petra méltóságteljes búcsúja

Bár a második helyen végzett, Gubik Petra nem hagyta el a színpadot szomorúan. Megköszönte mindenkinek, aki hozzájárult a műsor sikeréhez: „Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehettem az All Starsban, szeretném megköszönni a sminkeseknek, a maszkosoknak, a ruhásoknak, a Lajtai Katinak, tényleg mindenkinek, aki itt a stúdióban is velünk dolgozott, a zsűrinek, hogy méltattak” – mondta.

Bár ezúttal nem ő vitte haza a trófeát, Gubik Petra már 2023-ban megnyerte a Sztárban sztár versenyét, így továbbra is a TV2 egyik legsikeresebb versenyzője marad. Az idei versenyben nyújtott teljesítménye is méltán emlékezetes marad, különösen a Tompos Kátya által elénekelt "Magányos csónak" című dal előadása, amely sokak számára a szezon egyik legmeghatóbb pillanata volt.

A műsor folytatása és a jövő

A Sztárban sztár All Stars újabb évada ismét bizonyította, hogy Magyarországon rengeteg tehetséges előadó van, akik nemcsak énektudásukkal, hanem előadói képességeikkel is képesek lenyűgözni a közönséget. Peter Šrámek győzelme egyértelműen megérdemelt volt, de a verseny szoros és izgalmas maradt egészen a végéig.

A jövőben bizonyára mind a versenyzők, mind a nézők számára emlékezetes marad ez a szezon, és mindenki izgatottan várja, hogy mit tartogatnak a következő évek.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés