Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre megjött! Kos,Bika,Oroszlán,Rák,Szűz,Ikrek, Halak, Vízöntő,Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak: horoszkóp AUGUSZTUS második hetére!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 11. (szerda), 21:07

Végre megjött! Kos,Bika,Oroszlán,Rák,Szűz,Ikrek, Halak, Vízöntő,Nyilas, Mérleg, Skorpió, Bak: horoszkóp AUGUSZTUS második hetére! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 11

KOS

Jelentős változásokat tartogathat ez a hét, elsősorban a kapcsolatok terén. Ez régi kapcsolatok megszűnését, vagy elhidegülését, valamint új vagy felújított emberi kapcsolatok megjelenését is okozhatja az életedben. Ezen a héten bizonyos mértékű káosz vesz majd körül, amelyben azonban asszertív és határozott természetednek hála jól érvényesíted a prioritásaidat. Ha megfelelően használod fel az idődet, remek hétvége vár rád!

BIKA

A szokottnál is nagyobb hangsúlyt helyezz kötelezettségeid és feladataid teljesítésére, meglátod, meghálálja majd magát ez a fókuszált figyelem! Az utóbbi időben több olyan jelzést kaptál szeretteidtől, hogy úgy érzik, egy kissé elhanyagolod őket: különösen a hét második felében tölts velük több időt, és fordíts nagyobb figyelmet a mélyebb problémáikra!

IKREK

Érdemes valami újba kezdened ezen a héten, amelyre a hét közepe lesz a legjobb időpont! Engedd el előítéleteidet, és legyél teljesen nyitott az általad eddig még nem ismert dolgokra és emberekre.

Hirdetés

Jó kommunikációs képességednek és lendületednek hála a hét második felében egy nem várt lehetőség hullik az öledbe.

RÁK

Ennek a hétnek az első napja remek időpont lesz arra, hogy elkezdj egy új projektet, és teljes figyelmeddel erre fókuszálj!

A hét második fele már sokkal lazább lesz, és mivel most romantika van a levegőben, amennyiben van párkapcsolatod, abban intenzív javulást figyelhetsz meg, amennyiben pedig nincs, járj nyitott szemmel, mert könnyen lehet, hogy most ismered majd meg az igazít!

Hirdetés

Hirdetés
[ ]

OROSZLÁN

Olyan energiák működnek most az éterben, amelyek kedveznek a megújulásnak, így te is jobban teszed, ha nyitott szemmel jársz ezen a héten, és befogadod az új embereket, új lehetőségeket az életedbe! Ne ezen a héten kezdj nagytakarításba, és amennyire lehet, ne a házimunka töltse ki ezt az időszakot.

SZŰZ

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan növelhetnéd a bevételeidet. Első körben nem kell óriási dolgokra gondolni, hanem azokra a kis lehetőségekre, amelyeket eddig talán nem láttál meg.

Hirdetés

A hét második felében előbukkan valaki, akivel a múltban jót tettél, és most háláját szeretném leróni! A hétvégén olyasmi történhet, amely életmódváltásra inspirál majd téged.

MÉRLEG

Könnyen lehet, hogy csak néhány kisebb változásra van szükség ahhoz, hogy a hozzád közel állókkal régóta fennálló problémákat megoldhasd végre. Amennyiben így el tudod kezdeni, és eredményes leszel, az meghozza az önbizalmadat, hogy a lehető legtöbb emberi kapcsolatodat rendezni tudd. Ha van valami az életedben, amelybe régóta szeretnél belevágni, kezdd el még ezen a héten, talán a csütörtöki nap a leginkább ideális!

SKORPIÓ

Az utóbbi időben egyre sűrűsödnek azok a problémák, amelyeket szeretnél megoldani, és szeretnél új lappal indítani az életed egyes területein! Valószínűleg a tudatosság, a meditáció, vagy legalább az önfejlesztés sokat segítene ezen a területen.

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan tudnád beilleszteni az életedbe ezek közül azt, ami hozzád a legközelebb áll. Kitartással és önfegyelemmel a hét második felében könnyedén megoldasz egy olyan problémádat, amelyet már hetek óta görgetsz magad előtt.

NYILAS

Apait-anyait beleadsz abba a tevékenységedbe, amellyel most a legtöbb idődet töltöd! Nagy dolgokat érhetsz el ezen a területen, amennyiben nem sajnálod az időt és az energiát, és nem “spórolsz” önmagaddal! Itt most nagy jelentősége van az akaratnak, a hét második felében viszont már letisztulnak a dolgok, és a kemény munka lassan átadja a helyét a megérdemelt pihenésnek. Ráadásul felbukkan egy olyan személy, akinek régen szinte tudtodon kívül segítettél, és ez akkoriban neki nagyon sokat jelentett!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés