Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre kitálaltak! Ez jön a KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJ helyett!! Teljesen új engedmények és plusz pénz jön ezeknek a dolgozóknak! >> AKÁR MÉG 2020-ban bevezethetik az új rendszert! >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. január 29. (szerda), 10:47

Végre kitálaltak! Ez jön a KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJ helyett!! Teljesen új engedmények és plusz pénz jön ezeknek a dolgozóknak! >> AKÁR MÉG 2020-ban bevezethetik az új rendszert! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 29

Végre itt vannak a konkrétumok! Ezt adják a veszélyes,nehéz munkakörökben dolgozóknak a korkedvezményes nyugdíj helyett! Hát nem így képzeltük el! AKÁR MÉG 2020-ban bevezethetik az új rendszert! >>>>Neked mi a véleményed?

Végre kitálaltak! Ez jön a korkedvezmény helyett!! Teljesen új engedmények és plusz pénz jön ezeknek a dolgozóknak! >> AKÁR MÉG 2020-ban bevezethetik az új rendszert! >>>>

Hirdetés
[ ]

KIDERÜLT! EZ LESZ A KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJ HELYETT! SOKKAL TÖBBEN JÁRHATNAK JÓL AZ ÚJ RENDSZERREL, MINT A RÉGIVEL!

A tervezet célja, hogy a korábbi egységes, elavult szabályozás helyett speciális, egyedi, munkakörökre és munkahelyi adottságokra szabott irányelv jöjjön létre:

EZ IS ÉRDEKELHET:

A SZOLGÁLATI IDŐ, JOGOSULTSÁGI IDŐ ÉS AMI MÖGÖTTE VAN 2020 január 1-től! EZEKET MINDENKINEK TUDNIA KELLENE, MÉGIS ALIG PÁRAN ISMERIK EZT A PÁR FŐSZABÁLYT, PEDIG A NYUGDÍJ MÚLIK RAJTA >>>SZOLGÁLATI IDŐ >> ettől függ a nyugdíjunk, érdemes tisztában lenni vele!

Hamarosan dönthetnek a 2015-ben megszüntetett korkedvezményes nyugdíj helyébe lépő új csomagról, a tervezet a versenyszféra és a kormány állandó konzultációs fórumának csütörtöki ülésén is napirendre kerül – írja a Magyar Idők szerdai száma.

A tervezet célja, hogy a korábbi egységes, elavult szabályozás helyett speciális, egyedi, munkakörökre és munkahelyi adottságokra szabott irányelv jöjjön létre. A tervezet szerint felmérnék az adott munkahelyen az egészségre ártalmas kockázati tényezőket. Az egészségügyi szempontból kifogásolható körülményeket a munkaadóknak kötelességük lenne kiküszöbölni, ám vannak olyan területek, ahol ezekre az intézkedésekre nincs mód.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Peter Srámek teljesen összetört, óriási csalódás érte

Peter Srámek: A tehetség, aki a színpadon tündököl, de a szerelemben nincs szerencséje

A...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés