Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE BEJELENTETTÉK A PONTOS ÖSSZEGET! Ennyi pénzt visz a postás minden magyar nyugdíjasnak novemberben ajándékba! Ennyi lesz a nyugdíjprémium összege :
Mindenegyben Blog - 2019. július 16. (kedd), 15:35

VÉGRE BEJELENTETTÉK A PONTOS ÖSSZEGET! Ennyi pénzt visz a postás minden magyar nyugdíjasnak novemberben ajándékba! Ennyi lesz a nyugdíjprémium összege :

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 16

Ha igaza lesz a Magyar Nemzeti Banknak, és annyi lesz az infláció és a GDP, mint amennyivel a ma publikált jelentésben számoltak.

Egyre nagyobb az eltérés az év eleji nyugdíjemelés és az idén várható infláció között. A Magyar Nemzeti Bank a legfrissebb inflációs jelentésében tovább emelte az inflációra vonatkozó prognózisát: immár nem 2,9, hanem 3,1 százalékos áremelkedéssel kalkulkálnak.-írja a https://mfor.hu/

Hirdetés
[ ]

Eközben a kormány a nyugdíjakat 2,7 százalékkal emelte januárban. Vagyis ha bejön az MNB előrejelzése, akkor legalább 0,4 százalékponttal maradna el a nyugdíjemelés az árszívnonal emelkedésétől. Reálértelemben tehát rosszul járnak az idősek.

Ennek kompenzálására szolgál a kormány törvényben foglalt kötelezettsége, hogy minden évben vizsgálja meg a nyugdíjemelés és az infláció alakulását, és ha az első nyolc havi folyamatok azt mutatják, hogy az összevetésből nem jönnek ki jól az idősek, akkor gondoskodni kell a kiegészítésről. Erre novemberben szokott sor kerülni. A dolgok jelenlegi állása szerint idén is számítani lehet a kiegészítésre.Ezek fényében A nyugdíjasok 22 ezer forint pluszt kaphatnak idén!

Forrás:https://mfor.hu

Itt olvashatja a teljes cikket!

Kapcsolódó cikkünk
Ördög Nóra lefényképezte 10 éves fiát, Vencelt: hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra!

Ördög Nóra és Nánási Pál harmonikus házassága: Megható vallomás férjéről

Ördög Nóra és Nánási...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés