Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vég­leg el­dőlt a Klapka-va­gyon sorsa! Erre senki sem szá­mí­tott!
Mindenegyben Blog - 2017. május 05. (péntek), 12:34

Vég­leg el­dőlt a Klapka-va­gyon sorsa! Erre senki sem szá­mí­tott!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 05

Bár Klapka György ren­de­sen meg­ka­varta a szá­la­kat a vég­ren­de­le­té­ben, úgy tűnik, hogy a gye­re­kek­nek si­ke­rült meg­egyez­niük. Ki­de­rült, ho­gyan osz­toz­nak a ha­tal­mas va­gyo­non!

A gyors döntés annak köszönhető, hogy a többiek szerették volna a lehető leghamarabb kifizetni a legidősebb fiút, Gyurit, akit apja valójában kitagadott végrendeletében. Klapka nem hagyott annyi készpénzt maga után, hogy a fiú megkapja a jussát, neki ugyanis a a törvény szerint a köteles rész mindenképp jár. Addig azonban a többiek sem juthattak hozzá a zárolt ingatlan és ingó vagyonhoz- írja a Story magazin.

Fotó: Szabolcs László
 
 

Így hamar megszületett a döntés, ugyanis a legidősebb fiú, pert indítva, évekig blokkolhatta volna az eljárást. Végül a megállapodás szerint a Vámház körúti luxuslakással fizették ki Gyurit, aki reméli, hogy a napokban alá is írhatja a papírokat.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

"Tőlem DNS-vizsgálatot sem kért az apám, a végrendeletében egyszerűen közölte: nem vagyok a vér szerinti gyereke. Az anyakönyvi kivonatom azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Ügyvédem szerint a köteles rész jogilag mindenképpen járt volna. Ha viszonylag jó áron tudom eladni a legendás üzlet fölötti álomlakást, akkor ennél talán valamivel többhöz jutok. Mindenkinek jobb ez így, hogy nem kell évekig a bíróságon vitatkozni " - nyilatkozta a magazinnak a legidősebb fiú.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés