Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Véget ért A Nagy Ő: Hatalmas fordulat a végén, de ő nyerte el Dávid szívét
Mindenegyben Blog - 2021. december 18. (szombat), 13:35

Véget ért A Nagy Ő: Hatalmas fordulat a végén, de ő nyerte el Dávid szívét

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 18

Dávid az elején még könnyen szórta ki a lányokat, ám a vége felé már egyre nehezebb volt a feladata, és komoly vívódásokat okozott benne ez a helyzet.

Amikor aztán már csak három lány volt versenyben, pokolian nehézzé vált a döntés.

Fanni esett ki először a trióból, aki nagyon a szívére vette ezt, és szerinte rossz döntés bent tartani a mindössze 24 éves Laurát, aki jóval fiatalabb a sportolónál. Két hasonló karakter Annabella és Laura maradt a top kettőben.

Hirdetés
[ ]

Annabella és Dávid előző napi randija olyan jól sikerült, hogy még az éjszakát is együtt töltötték, amire a lány persze titkon nagyon vágyott.

Laura és Dávid egy sokkal extrémebb kalandban vett részt. Sziklát másztak, vízbe ugráltak és persze a heves csókok sem maradhattak el, de Dávidban voltak kérdések, különösen amiatt, hogy Laura Angliában él, ám a lány megnyugtatta, hogy ez nem okoz problémát hiszen érte simán hazaköltözne.

Laurában azonban sorra jöttek fel a kétségek, hiszen nem értette ha Dávid ennyire kedveli őt, olyan mélyek az érzései, mint azt mondja, akkor miért tölt el egy éjszakát egy másik lánnyal, pláne 36 évesen.

Dávid a végső pillanatban nagyon szépen és megható módon beszélt a lányokkal. Annabellával szinte mindent élvezett, de egyvalami hiányzott, és szerelem nélkül nem tud belevágni egy kapcsolatba. Elmondta, kockáztat, és inkább a szívére hallgat, így Laurát választotta.

Annabella teljesen összetört, sokkolta a döntés. Dávid Laurával pedig közölte, szerelmes belé, és el akarja kezdeni vele a közös életüket.

.............

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés