Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vége? Szomorú fordulat Krausz Gáboréknál az Ázsia Expresszben
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 15. (vasárnap), 06:19

Vége? Szomorú fordulat Krausz Gáboréknál az Ázsia Expresszben

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 15

Vége? Szomorú fordulat Krausz Gáboréknál az Ázsia Expresszben

Az Ázsia Expressz legutóbbi adása komoly drámát hozott a versenyzők közé, különösen Krausz Gábor és Mikes Anna számára. A Fülöp-szigeteken zajló kalandrealityben a csapatoknak a hagyományos étel, a binalot elkészítése volt a feladat, amelyhez tíz adag ételt kellett összerakniuk. Az ételeket banánlevélbe csomagolták, és a kihívás része volt, hogy két adag ételt a rivális csapat tagjaival kellett megetetniük.

Hirdetés
[ ]

Azonban a feladat teljesítése nem volt ilyen egyszerű: a párosoknak előbb tíz tojást kellett beszerezniük, hogy megkezdhessék a főzést. Krausz Gábor és Mikes Anna negyedikként érkeztek a helyszínre, és látták, hogy más párosok, mint Angi-Bende és Jolly-Barbi, már szövetséget kötöttek. Ezt látva Krauszék próbáltak Béres Anett-tel és Sáfrány Emesé-vel egyezkedni, hogy kölcsönösen segítsék egymást.

Azonban Anett és Emese már más stratégiát választottak. Inkább rábeszélték Angiékat, hogy még egy kört egyenek a binalotból, így teljesen cserben hagyták Krauszékat. Ez a döntés súlyos következményekkel járt: Krausz Gábor és Mikes Anna órákon át kénytelenek voltak várakozni, míg a többi csapat sikeresen teljesítette a feladatokat és szövetségekkel biztosította előrehaladását.

Mikor végre az utolsóként érkező Zámbó testvérek is megérkeztek, már nem tudtak segíteni Krauszékon, hiszen a többi csapat már célba ért aznapra. Az eredmény egyértelművé vált: Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint a Zámbó testvérek lettek a biztos hajszázók, vagyis az a páros, amelyik veszélybe került a kiesés szempontjából.

Béres Anett és Sáfrány Emese stratégiája sikeresnek bizonyult, hiszen ők lettek a nap győztesei. Krauszék számára azonban ez a nap nagy vereséggel végződött. A verseny ismét rávilágított arra, hogy az Ázsia Expresszben a taktikai lépések és szövetségek legalább olyan fontosak, mint a gyorsaság vagy a feladatok pontos végrehajtása.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés