Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Véccét súrol az egykori Európa-bajnok magyar úszónő Szilágyi Liliána
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 03. (szombat), 07:56

Véccét súrol az egykori Európa-bajnok magyar úszónő Szilágyi Liliána

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 03

 

Véccét súrol az egykori Európa-bajnok magyar úszónő Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána életének új fejezete Mexikóban

A volt úszónő, Szilágyi Liliána nemrég a „LélekKözösség Peller Mariannal” című műsor vendége volt, ahol részletesen beszélt az életében bekövetkezett nagy változásokról. Elhatározta, hogy mindent maga mögött hagy, és Mexikóban próbál szerencsét.

Először Tulumban helyezkedett el egy hostelben. „Mondom nézzük meg, hogy akkor tényleg mindent nulláról kezdve… Megkaptam a munkát, igazából ez abból állt, hogy takarítottam egy hónapon keresztül. Mindent és mindenhogyan. Ami nagyon jó volt, mert van egy kis tisztaságmániám meg egy kis OCD-m, úgyhogy nagyon jól ki tudtam élni. Feltettem a zenét, és akkor sikáltam a vécét, meg felsepertem a faleveleket, meg akkor főztem, mosogattam, tök jó volt” – mesélte az egykori úszónő.

Ez az élmény mélyen megérintette. „Rengeteg minden elindult bennem. Például az első nap megjelent az a gondolat – az egómból –, hogy »de hát én egyszer a világon az egyik legjobb voltam valamiben, és most itt vécét súrolok, hogy micsoda dolog?« És utána rögtön jött már az a belső hang, hogy de valahol el kell kezdeni az új utat, és muszáj megélned olyan dolgokat, amiket eddig nem éltél meg, és nem az egódból kéne működjél, hanem abból, hogy mi vagy te” – tette hozzá Szilágyi.

Később egy ruhamárka kereste fel azzal az ajánlattal, hogy fotóznának vele egy Puerto Morelos-i helyszínen. Szilágyi el is fogadta az ajánlatot, és végül hetekig maradt a térségben. „Igazából nem csináltam semmi különösebbet, jógázgattam, kapcsolódtam emberekkel, meg nyugodt voltam. És annyira nagyon-nagyon meglepett, hogy mennyire meg tudok nyugodni, hogy heteken keresztül csak így »áztattam« magamat ebben” – idézte fel a múltat Szilágyi Liliána.

Az elmúlt időszak tapasztalatai annyira intenzívek voltak számára, hogy úgy érzi, mintha az elmúlt öt hónap legalább öt év lett volna. Jelenleg Magyarországon tartózkodik, de októberben vissza kíván térni Mexikóba, hogy ott folytathassa az életét.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés