Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vascsővel verte agyon a kiskutyát a siófoki kutyabarát szállás egyik tulaja!
Mindenegyben Blog - 2024. április 07. (vasárnap), 07:06

Vascsővel verte agyon a kiskutyát a siófoki kutyabarát szállás egyik tulaja! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 07

Vascsővel verte agyon a kiskutyát a siófoki kutyabarát szállás egyik tulaja!

Egy tragikus esemény rázta meg a siófoki kutyabarát szállásként hirdetett apartmant, ahol egy kegyetlen cselekedet áldozata lett egy kiskutya és annak gazdája is. Az elkövető nemcsak az állatot támadta meg, hanem a tulajdonosát is vascsővel súlyosan megsebesítette.

A család hétfőn érkezett a siófoki nyaralójukba, kis kutyájuk társaságában, keresve azokat a helyeket, ahol házi kedvencüket is szívesen látják. Ellenkezően az előzetes ígéretekkel, az apartman egyik tulajdonosa nem nézte jó szemmel a kiskutya jelenlétét. A problémák a második napon kezdődtek, amikor a tulajdonos arra kérte őket, hogy vigyék el kutyájukat az apartman kertjéből, attól tartva, hogy az állat megharapja. Pedig a gazda a kutyabaratallathelyek.hu-nak a következőket nyilatkozta:

"Olyan kedves kiskutya volt. Soha nem bántott senkit, nem csipkelődött, nem ugatta az embereket. Az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt. Így aztán tényleg nem zavart senkit.”

Ezért teljesen alaptalan volt a tulajdonos aggodalma, különös tekintettel arra, hogy a kutya mindössze 2 kg-os volt. A család eleget tett a kérésnek, bevitte a kutyát a házba, és később próbáltak békét kötni a tulajdonossal, aki azonban fenyegetőzéssel válaszolt. A vita hevében elővett egy vasrudat, és rátámadt a kutya gazdájára. A konfliktus során a gazda mellett a két éves kiskutya is sérüléseket szenvedett, ami végül az állat halálához vezetett. A család felfoghatatlanul áll az események előtt:

“Nem tettem semmilyen fenyegető lépést, nem adtam erre utaló jelet. A kutyusunk sem. Nem értjük, miért viselkedett így.”

Hirdetés
[ ]

A család jogi lépéseket tett, és a támadó ellen súlyos testi sértés kísérlete és állatkínzás miatt indítottak eljárást,ÍRJA a kutyabaratallathelyek.hu

Míg a nyomozás folyik, érdemi információval sajnos nem tudunk szolgálni a fejleményeket illetően. 

A tragédia híre bejárta a sajtót, Muki gazdija eddig csak közvetve nyilatkozott - tegnap azonban a Rádió 1 reggeli műsorában megszólalt. Elmesélte a történteket úgy, ahogy ők megélték. Az alábbi felvételen 1 óra 20 percnél kezdődik a beszélgetés:

FRISSÍTÉS - 

Hirdetés

A mai délelőtt folyamán sikerült elérnünk az érintett családot, akik azóta már hazautaztak Siófokról szeretett kiskutyájuk hamvaival. Az eljárás miatt neve elhallgatását kérő családfő összetörten számolt be a tragédiáról.

Kérdésünkre elmondta, hogy a kiválasztott szállásuk kutyabarátként volt hirdetve egy szálláskereső oldalon, s mint utólag kiderült, több tulajdonossal rendelkezett - a konfliktus pedig nem azzal az illetővel keletkezett, akitől az apartmant bérelték, hanem egy másik tulajdonostárssal. "Olyan kedves kiskutya volt. Soha nem bántott senkit, nem csipkelődött, nem ugatta az embereket. Az idegenekkel tartózkodó és inkább félős volt. Így aztán tényleg nem zavart senkit.” - mesélte. Kedden reggel lettek figyelmesek a hangos, durva fenyegetőzésre: az udvaron lévő kutyával kiabált az illető, hogy az “eltakarodjon” - és felrúgással fenyegette.

Szerdán ismét megismétlődött jelenet, a tulajdonos aznap is ott volt a szomszédos apartmanoknál, ismét kiabált a kutyával. A családfő kiment, hogy megbeszélje vele, tulajdonéppen mi a gond, mire a tulajdonos a fenyegetőzés közepette elmondta, fél, hogy a kutya meg fogja harapni, így a gazdik - jobb a békesség alapon - be is vitték a házba a kutyust. Mikor aztán indultak volna sétálni a kiskutyával, a családfő úgy döntött, megbeszéli, tisztázza a problémát a tulajdonossal, így ölében a kutyussal elindult békülni. Sajnos a tulajdonos nem volt ilyen kompromisszum-kereső. Ismét fenyegetőzni kezdett, immár nem csak a kutyát, de a gazdákat is “felrúgással” és hasonlókkal riogatta. E szóváltás közben kapta fel a rudat, mivel aztán a gazdának nekiesett: így érte az egyik ütés a kiskutyát, aki valószínűleg azonnal életét vesztette. “Nem tettem semmilyen fenyegető lépést, nem adtam erre utaló jelet. A kutyusunk sem. Nem értjük, miért viselkedett így.” - mondta a gazdi. - “Családtagként szerettük. Még csak két éves volt.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés