Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Várkonyi Andrea csak úgy ragyog a boldogságtól Mészáros Lőrinc mellett „Újra nőnek érezheti magát” - arcát nézzétek
Mindenegyben Blog - 2021. június 26. (szombat), 09:50

Várkonyi Andrea csak úgy ragyog a boldogságtól Mészáros Lőrinc mellett „Újra nőnek érezheti magát” - arcát nézzétek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 26

A tenyerén hordozza az üzletember a tévést, aki újra nőnek érzi magát mellette.Amalfi – Újabb bizonyíték arra, a világ legboldogabb nőjévé akarja tenni Várkonyi Andreát vőlegénye, Mészáros Lőrinc. Az üzletember romantikus nyaralásra vitte kedvesét: a napokban a varázslatos Francia Riviérán, majd a legszebb olasz tengerparton pihentek.

– Újra nőnek érezheti magát, amire már régóta szüksége volt. Aki találkozik vele, erről a saját szemével is meggyőződhet. Andiból csak úgy árad a nyugalom és a boldogság – mondta el egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki már régóta ismeri a tévést.

Hirdetés
[ ]

Új párja mindent meg is ad neki, a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Az ugytudjuk.hu olvasója fotózta le a párt Dél-Olaszország legszebb „ékszerdobozában”, Amalfiban csütörtökön, amint kéz a kézben sétálnak. A 24.hu pedig arról számolt be, hogy egy magyar elit körében gyakran használt magánrepülő rövid nizzai tartózkodás után repült Nápolyba. Ott már várakozott a Lady Mrd nevű jacht, ami szintén előszeletettel használnak ebben a körben. Talán nem véletlen az egybeesés.

Az új szerelem Várkonyi Andrea számára teljesen új életet hozott. Noha sokan meglepődtek a választásán, a tévést jól ismerők egybehangzóan állítják: a kapcsolatuk romantikus, amire mindig is vágyott.

Tizenkét év után, 2018. októberében jelentette be Várkonyi, hogy a kapcsolata Bochkor Gáborral végérvényesen tönkrement. Egy rövid szünet után Zsidró Tamás sztárfodrász oldalán keresett vigaszt, de hamar kiderült, a terveik hosszú távon nem találkoznak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés