Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Várkonyi András: A Barátok közt Vili bácsijának mindössze ennyi jutott - Megalázóan kevés nyugdíjat kap Várkonyi András...
Mindenegyben Blog - 2024. július 14. (vasárnap), 15:23

Várkonyi András: A Barátok közt Vili bácsijának mindössze ennyi jutott - Megalázóan kevés nyugdíjat kap Várkonyi András...

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 14

Barátok közt Vili bácsija még 74 évesen is rengeteget dolgozik

A Barátok közt népszerű szereplője, Vili bácsi, 74 éves kora ellenére is aktívan dolgozik. Bár szenvedélye és elkötelezettsége továbbra is hajtja őt, az is kiderült, hogy részben azért dolgozik, mert a nyugdíja nagyon alacsony.

A Hot! magazin kérdésére válaszolva elmondta, hogy bár a munka nem a pénz miatt fontos számára, a kettő együtt biztosítja számára a megélhetést, így nincsenek anyagi gondjai.

Hirdetés
[ ]

— Megélhetési gondjaim nincsenek, mert most is egy reklámban dolgozom, rengeteg szinkronizálást vállalok, és vannak készülő darabjaim is. A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek.

Korábban azonban a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a nyugdíja még a 100 ezer forintot sem éri el:

— Nem lenne szívünk eladni a házat, a rezsit viszont képtelenség kifizetni. Nincs százezer forint a nyugdíjam, a feleségemé is akörül van, és bár sokat dolgozom, ami jó kiegészítés, ennyit akkor se tudunk kigazdálkodni.

Vili bácsiként 23 éven át szerepelt a Barátok közben Várkonyi András. A sorozaton kívül számtalan film- és színpadi szerepben is láthattuk és folyamatosan szinkronizál. A kivételes mosolyú és orgánumú színész a Három igazság legújabb epizódjában a szakmai sikereken túl a magánéletének legfájdalmasabb időszakairól is őszintén mesélt Palikéknak. Mind közül a legszörnyűbb a lánya, Várkonyi Andrea színésznő elvesztése volt számára.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés