Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Varga Barnabás horrorbalesete után megszólalt Szoboszlai: Nem normális, hogy valaki az életéért küzd, az orvosok meg sétálgatnak, térjen észhez mindenki
Mindenegyben Blog - 2024. június 24. (hétfő), 07:34

Varga Barnabás horrorbalesete után megszólalt Szoboszlai: Nem normális, hogy valaki az életéért küzd, az orvosok meg sétálgatnak, térjen észhez mindenki

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 24

Ez nem normális, hogy az orvosok csak sétálnak, ideje, hogy mindenki észhez térjen.

Szoboszlai örül a továbbjutásnak, de Varga Barnabás állapota sokkal fontosabb számára, mint az Eb-nyolcaddöntő esélye. Elmondta, hogy a Fradi támadójának kisebb műtétre lesz szüksége, de már magánál van és jól lesz. Az azonban nagy kérdés, hogy a mérkőzés orvosi stábja mit csinált, hiszen a csapatkapitány rohant a hordágyért, mert az orvosok egyszerűen nem siettek.

Én értem először Barnihoz, és láttam, hogy nagy a baj, nem is akarok erről beszélni. Nem értem ezt a protokollt, hogy miért nem rohannak ilyenkor a mentősök, vagy miért nem hozzák gyorsabban a hordágyat, ez mindenki számára óriási kérdés marad. Remélem, egy kicsit mindenki észbe kapott, ilyenkor másodpercek dönthetnek az emberéletről. Most szerencsére jóra fordultak a dolgok, remélem, soha többet nem kell átélnünk hasonlót. Ezzel viszont valamit kell csinálni, mert az nem normális, hogy sétálnak be a pályára, miközben Barni – ez most hülyén hangzik, de – az életéért küzd, azért térjen észhez mindenki.

Szoboszlai szerint próbálták ezt a helyzetet úgy felfogni, hogy van még valaki, akiért külön küzdeni is kell. A végén ki-ki meccs volt, amin tudták, hogy az fog nyerni, akinek van egy kis szerencséje, és aki jobban akarja a sikert.

Nagyon súlyosan megsérült Varga Barnabás, műteni kell

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatára, Varga Barnabás arccsonttörést szenvedett, ezért valószínűleg néhány órán belül megműtik, és számára véget ért az Európa-bajnokság. Az ütközés zavaros helyzetben történt, amit a videobíró is megvizsgált.

Úgy tűnt, hogy elvesztette az eszméletét, nagyon aggódtunk érte, mivel az orvosok rendkívül lassan léptek pályára, mintha nem ismerték volna fel a sérülés veszélyét és súlyosságát.

"Eltört az arccsontja" – emlékezett vissza a meccs utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány, aki a szeme alá mutatva jelezte, hol történt a sérülés a Ferencváros játékosával. "Most már jól van, ez a legfontosabb. Valószínűleg órákon belül megműtik, és a torna hátralévő részében már nem számíthatunk rá" – tette hozzá.

Hirdetés
[ ]

A 68. percben Szoboszlai Dominik beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, aki ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Hosszas ápolás után végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról.

A Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával Skócia ellen 1-0-ra megnyert stuttgarti mérkőzés lefújását követően a nemzeti együttes tagjai Varga 19-es mezével és szülőfalujára utaló Szentpéterfa feliratú sállal ünnepeltek a magyar szurkolók előtt.

A csoportkör végén hatból a négy legjobb harmadik jut tovább, jelenleg a magyarok három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel állnak, legkorábban kedden, legkésőbb szerdán derül ki, hogy ez elég-e a továbbjutáshoz.

Hirdetés

Itt a videó:

Szoboszlai Varga Barnabásról: Vagy visszajön a hotelbe, vagy mi megyünk be hozzá, teljesen mindegy

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés