Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Varázslatos helyen nyaral Liptai Claudia és családja — sorra osztja meg a szebbnél szebb fotókat! Most egy életre szóló élményt örökített meg ….
Mindenegyben Blog - 2018. július 24. (kedd), 15:34

Varázslatos helyen nyaral Liptai Claudia és családja — sorra osztja meg a szebbnél szebb fotókat! Most egy életre szóló élményt örökített meg …. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 24

Liptai Claudia és családja Amerikában nyaral. A műsorvezető folyamatosan megmutatja a családi élményeket. Most épp Pankáról osztott meg egy képet, ahogy San Diegoban egy delfinnel barátkozik.

És a kommentek :

Hirdetés
[ ]

sandorbogi3Nem unjátok még? De komolyan. Miért kell minden egyes kép alatt ezt olvasgatni?dominikaszanyi@zsancika02 miert?zsancika02@sandorbogi3 gondolkozz!!!😡😡😡Facebook:delfinmosoly olvass utana👍🏻zsancika02@dominikaszanyi facebook delfinmosoly!!!Olvass utana!!😥dominikaszanyi@zsancika02 bocs,nem hallottam mèg rola😏a_vukovBorzasztóvirag5844Nagyon aranyosak 😂😂😂vera.petoNeeeee😥😥😥😥

_estheranna_@zsancika02 vannak akiknek hiaba mondasz errol barmit..:(sandorbogi3@_estheranna_ igen, vannak sajnos. Ismerem az oldalt, nem járok semmilyen állatos rendezvényre, sőt. De komolyan nem nézitek ki Klaudiából, hogy utána nézett a dolognak és leszarja a véleményeteket? És igen, uncsi mindenhol ezt olvasni..már olyan vagytok mint a hittérítők.

_estheranna_@sandorbogi3 hat ez ilyen sajnos 🙂 Ennyi erovel meg akkor mi “hitteritok” szarjuk le,hogy egyeseknek eleguk van ebbol. Igen mindenhol ezt lehet latni..megsem jut el sok embernek a tudataig…te is ugy ertesulsz bizonyos dolgokrol,hogy mindenhol azt latod 🙂 Ennyit errol.

jakab.tundiA delfnáriumok ettől még lesznek! Aki volt már, az tudja, hogy beteg delfineket is mentenek meg,akiket nem biztos,hogy vissza lehet engedni a szabadba! Azokkal.meg nem tudunk mit kezdeni,akiket üzleti célból fognak be, ehhez mi kevesek vagyunk! Intelligensek, csodálatos gyógyító erővel rendelkeznek! Az élet minden területe duális és paradoxon. Az állatkertek ellen nincs ekkora felháborodás, pedig…!!! Örülök,hogy megnéztétek őket !!rozsagyuriMi meg imádjuk Pankát!csehbarbi1@sandorbogi3 nem, nem unjuk, ameddig emberek szórakoztatása miatt rabolnak el állatokat a családjuktól.csehbarbi1@jakab.tundi csak éppen nem a delfinek mentése a fő profiljuk… ahol igen, ott nem mutogatják őket.martipataiNem kell álszentnek lenni!🐬viktoriavargapolyak@jakab.tundi ha senki nem járna delfináriumba nyilván értelnetlen lenne ilyen intézményeket létesíteni. Egyedül mindenki kevés de összefogással célt lehetne érni. Csak sajnos nem mindenki érti meg miért nem szabadna delfináriumba látogatni.viktoriavargapolyak@sandorbogi3 elég baj ha ő leszarja a követői véleményét. Egy híres embernek váleményem szerint példaértékű magatartást kellene tanusítania.regina_phalangeeeeeeeeee☹jucus_1130👍👍😊❤rossszka😊😊

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés