Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Te is látod?
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 06. (kedd), 08:26

Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Te is látod?

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 06

Meglepetés: Orbán Viktor és Curtis Közös Fotója Futball Rajongásuk Jegyében

Ki gondolta volna, hogy a miniszterelnök és a rapper közös képen szerepelnek? És nem ez az egyetlen meglepetés!

Orbán Viktor és Curtis között kevesen vonnának párhuzamot, de van egy közös pontjuk: a futball iránti rajongás. Bár nem tudjuk, hogy Orbán Viktor rendszeresen hallgatja-e Curtis zenéit, az biztos, hogy együtt drukkoltak a magyar válogatottnak, és nem is akármilyen módon.

Hirdetés
[ ]

Curtis köztudottan nagy Újpest-rajongó, sőt, maga is játszott a csapatban, mielőtt a Kecskeméthez igazolt. Zenei karrierje azonban beindult, és Majkával közösen népszerű slágereket adtak ki, ami miatt végül felhagyott a profi labdarúgással. Évtizedes együttműködésük Majkával végül megromlott, és bár kibékültek, már nem tudtak együttműködni a színpadon.

Curtis futballszeretete azonban megmaradt, és rendszeres vendég a magyar válogatott mérkőzésein. Néhány hónapja a Magyarország – Törökország barátságos meccsen is ott volt, ahol Marco Rossi csapata 1-0-ra nyert. Curtis a Puskás Aréna VIP-szektorában foglalt helyet, ahol több hírességgel osztozott az izgalmakon, köztük Orbán Viktorral is. Közös fotót is készítettek, melyet a miniszterelnök megosztott a közösségi oldalán.

CURTIS A PUSKÁS ARÉNA VIP-SZEKTORÁBAN FOGLALT HELYET, AHOL MEGANNYI HÍRESSÉGGEL OSZTOZOTT AZ IZGALMAKON. KÖZÖTTÜK VOLT ORBÁN VIKTOR IS, AKIVEL EGY KÖZÖS FOTÓT IS KÉSZÍTETTEK, MELYET A MINISZTERELNÖK SAJÁT KÖZÖSSÉGI OLDALÁN IS MEGOSZTOTT.

Ahhoz sem kellett túl szemfülesnek lenni, hogy rájöjjünk, igencsak összeöltöztek. Sokan megjegyezték, és valóban, mindketten ünnepi öltözékben mentek a győztes meccsre, fekete zakót és fehér inget viseltek a legendás magyar labdarúgó nevét viselő stadionban, amely egyben az ország legimpozánsabb sportkomplexuma is.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés