Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vadászgép zuhant le , a balesetben meghalt egy ötéves gyerek
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 17. (vasárnap), 08:17

Vadászgép zuhant le , a balesetben meghalt egy ötéves gyerek

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 17
Hirdetés
[ ]

Lezuhant Torinónál az olasz légierő világhírű Frecce Tricolori bemutatócsapatának egyik Aermacchi MB-339 PAN típusú repülőgépe. A lezuhanó repülő eltalált egy autót, a balesetben meghalt egy ötéves kislány.

Egy vasárnapi légi bemutatóra gyakorolt az olasz légierő Frecce Tricolori nevű csapata, amikor az alakulat egyik gépe lezuhant Torino közelében. A pilótának sikerült katapultálnia, a lezuhanó gép viszont eltalált egy autót a San Francesco al Campo településhez tartozó területen. A gépjárműben egy négytagú család ült, a balesetben meghalt egy ötéves kislány, bátyját másodfokú égési sérülésekkel szállították kórházba. A szülők kisebb égési sérüléseket szenvedtek, és sokkos állapodban vannak a baleset miatt.

Az esetről készült videón az látszik, ahogy az Aermacchi MB-339 repülőkből álló formáció szélső gépe elválik a többitől és előbb jóval alacsonyabban repül, majd a földbe csapódik. Az is látható, ahogy a pilóta katapultál. A pilóta a gyakorlat közben jelezte a csapatvezetőnek rádión, hogy motorproblémái vannak, és elszakad a többi géptől, majd elvesztette a repülő felett az irányítást.  A légi parádét lefújták a szervezők.

Hirdetés

Múlt vasárnap Magyarországon volt halálos kimenetelű repülőbaleset: bemutatórepülés közben lezuhant egy T28 Trojan típusú gép a Székesfehérvárhoz közeli Börgönd repülőterén. A kisrepülőn utazó 67 éves pilóta és 37 éves utasa a helyszínen életét vesztette, további négy ember megsérült. címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés