Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Undorító dolog történt a parlamentben: Kövér László meggyalázta Karsai Dániel emlékét
Mindenegyben Blog - 2024. október 01. (kedd), 05:54

Undorító dolog történt a parlamentben: Kövér László meggyalázta Karsai Dániel emlékét

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 01

Undorító dolog történt a parlamentben: Kövér László meggyalázta Karsai Dániel emlékét 

Kövér László, az Országgyűlés elnöke éles megjegyzést tett Karsai Dániel alkotmányjogász halála miatt tartott parlamenti megemlékezés kapcsán. A hétfői ülésen, amikor Bedő Dávid, a Momentum képviselője néma felállásra szólította fel a képviselőket Karsai emlékére, Kövér kifogásolta az eseményt, „ízléstelen provokációnak” nevezve azt.

„Ami most történt, az egy olyan ízléstelen provokáció volt, ami felhasznált egy tragikusan elhunyt embert arra – halálában –, hogy politikai propagandát fejtsen ki egyébként a halál kultúrája mellett, úgyhogy ezt mindazon képviselőtársaim nevében visszautasítom, akik az élet kultúrájának az oldalán szeretnének maradni”

– mondta Kövér, hozzátéve, a házbizottság tárgyalni fogja az ügyet. 

„A mai parlamenti nyitóülésen a politikai csatározásokon felülemelkedve, Karsai Dánielről szerettem volna megemlékezni. Bármilyen is nehéz volt a helyzete, Dani a végsőkig küzdött a szabadságért és méltóságért, erőt adva ezzel másoknak, köztük nekem is. Élete végéig harcolt a szabad életvégi döntésekért itthon és Strasbourgban is. Felszólalásom végén arra kértem a képviselőket, hogy egy perc néma csönddel emlékezzünk meg Karsai Dánielről. Elszomorító, hogy Kövér László a megemlékezést »politikai propagandának« és a »halál kultúrájának terjesztésének« hívta. Ami minket illet, folytatjuk Dani harcát a szabad életvégi döntésekért. Hisz, ahogy ő fogalmazott, »Jobb szabadon meghalni, mint szolgaként élni«” – fogalmazott az esettel kapcsolatban Bedő Dávid a Facebookon. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés