Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 24. (szombat), 08:23

Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 24

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 24. 10:08

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M0-s autóúton, a déli szektorban, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna- hídon három személygépjármű összeütközött. A 14-es km-nél, a belső sávot lezárták. A torlódás 7-8 km.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a Nagyszentjános-Bőny csomópont után, a 104-es km-nél egy korábban kigyulladt kamion műszaki mentését végzik. A külső sávot lezárták. A torlódás 4-5 km.

Az M5-ös autópályán, Ócsa térségében, a Budapest felé vezető oldalon, kigyulladt egy gépjármű. A 26-os km-nél, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M31-es autópályán, Nagytarcsa térségében, az M0-s autóút felé vezető oldalon, az 1-es km-nél, egy műszaki hibás gépjármű foglalja el a belső sávot.A 76-os főúton, Hegyhátsál térségében, kigyulladt egy lakóautó. A 79-es km-nél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben.

A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.Győrben,  ünnepi, zenés rendezvényt tartanak, emiatt az 1-es főutat a 125-ös és a 126-os km között vasárnap reggel 9.00 óráig lezárták. A forgalmat mellékutakra terelik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

fotók:illusztráció

Kapcsolódó cikkünk
Újabb szörnyű baleset! Súlyos baleset ! Közel 7 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 26. 09:08

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés