Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újabb részletek derültek ki az RTL sztárjának haláláról: barátnője talált rá Tíciánra, a mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért.
Mindenegyben Blog - 2024. július 31. (szerda), 20:24

Újabb részletek derültek ki az RTL sztárjának haláláról: barátnője talált rá Tíciánra, a mentők hosszú ideig küzdöttek az életéért.

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 31

Tragikus Haláleset: Meghalt Lakatos Tícián

 

Lakatos Tícián, akit az RTL Love Island című műsorából ismerhettek a legtöbben, tragikus módon elhunyt 24 éves korában. A fiatalember szívproblémái következtében hunyt el, miután egyszerre kapott első- és hátsófele infarktust. Az összeesett Tíciánra a barátnője talált rá, aki azonnal hívta a mentőket, de másfél órás újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

Az ARZS Dojo-Fight Club egyik edzője megtörten mesélt lapunknak a történtekről és Tícián utolsó pillanatairól.

Hirdetés
[ ]

Otthon történt, ott, ahol a barátnőjével laktak. Egyszer csak összeesett és csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi?’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi.

A mentők hiába érkeztek ki gyorsan, és küzdöttek sokáig Tícián életéért, segíteni nem tudtak rajta.

Egészségügyi Gondok

Tícián koraszülöttként jött a világra, és régóta küzdött szívproblémákkal. Bár korábban is volt már infarktusa, úgy tűnt, hogy állapota javult, és életét sikeresen rendezte. A Love Island című műsort megnyerte, és magánéletében is boldog volt barátnőjével. Azonban a hirtelen tragédia mindenkit sokkolt, különösen a barátnőjét, aki elsőként próbált segíteni neki.

Jövőbeli Remények és Tervek

Lakatos Tícián a 16. kerületi edzőteremben dolgozott edzőként, ahol nagyon népszerű volt sportolói körében. Álma az volt, hogy profi ökölvívóként részt vehessen az olimpián, de egészségügyi problémái miatt edzősködni kezdett. Nemrégiben sportorvosi vizsgálatokon esett át, amelyek szerint szinte meggyógyult, és újra versenyezni is kezdhetett volna. Ezen hírek nagyon boldoggá tették, és keményen készült visszatérésére a sport világába.

A Sokkoló Hír és Reakciók

A tragédia váratlanul érte a környezetét, mivel semmi jele nem volt annak, hogy ilyen szörnyűség bekövetkezhet. Még hétfőn megtartotta az edzéseit, és csak enyhe fáradtságra panaszkodott. Az éjszaka folyamán lett rosszul otthon, és a barátnője talált rá. A mentősök másfél órán át próbálták újraéleszteni, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Kollégái és barátai mély megrendüléssel fogadták a hírt, és mindenkit sokkolt Tícián hirtelen halála.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés