Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ÚJ TÖRVÉNY Magyarországon!!!! Ha ezt a szabálysértést követed el AZONNAL ŐRIZETBE VESZNEK ÉS VISZNEK A FOGDÁBA!!!
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 16. (szombat), 14:03

ÚJ TÖRVÉNY Magyarországon!!!! Ha ezt a szabálysértést követed el AZONNAL ŐRIZETBE VESZNEK ÉS VISZNEK A FOGDÁBA!!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 16

ÚJ TÖRVÉNY Magyarországon!!!! Ha ezt a szabálysértést követed el AZONNAL ŐRIZETBE VESZNEK ÉS VISZNEK A FOGDÁBA!!!

Bekeményített a rendőrség az ittas sofőrökkel szemben, egyből fogdába kerülnekAz ittas vezetők Magyarországon tavaly csaknem 1400 személyi sérüléssel járó balesetet okoztak.

Fogdába kerülnek az ittas sofőrök Pest megyében

Hirdetés
[ ]

Bekeményített a rendőrség az ittas járművezetőkkel szemben Pest megyében. Akiknél a szonda alkoholos befolyásoltságot jelez, azt azonnal őrizetbe veszik és a szabálysértési bírság kiszabásáig, vagy az ítéletig nem is engedik ki. Az ittas vezetők tavaly csaknem 1400 balesetet okoztak itthon, ami az összes, személyi sérüléssel járó baleset nyolc százaléka. A halálos baleseteknél az ittasság a második leggyakoribb ok – hangzott el az M1 Híradójában.

Ittas vezetésen ért járművezetőket állítanak elő a rendőrök a Ceglédi Járásbíróságra. Egyikük, egy 36 éves férfi január elsején Tápiószőlősön haladt a kocsijával, amikor megállították a rendőrök. A szonda a légalkohol-koncentráció bűncselekményi határának több mint ötszörösét mutatta. A másik, 36 éves férfi is részegen vezetett Újév napján. Körülbelül két üveg bort ivott meg, mielőtt motorra ült. A Ceglédi Rendőrkapitányság mindkét ittas vezetőt őrizetbe vette.

„A Ceglédi Járásbíróság az elkövetők közül az egyiküket egy év, a másikat egy év két hónap szabadságvesztésre ítélte, mindkettőjük büntetését a bíróság próbaidőre felfüggesztette, valamint az egyik férfit másfél évre, a másikat kettő és fél évre tiltotta el a közúti járművezetéstől” – mondta Jagusztin Tamás helyettes szóvivő, Pest Megyei Főügyészség

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem cáfolta, hogy a hatóságok bekeményítettek az ittas járművezetőkkel szemben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés