Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Új szigorításként lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be a szomszédban!
Mindenegyben Blog - 2020. december 18. (péntek), 16:18

Új szigorításként lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be a szomszédban! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 18
Hirdetés
[ ]

A horvát válságstáb december 21-től meghosszabbította a jelenleg is érvényben lévő szigorításokat, december 23-tól január 8-ig pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendel el az országban - közölte Davor Bozinovic belügyminiszter, a testület vezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

Az országban bezártak a kávézók, az éttermek, az edzőtermek és a sportközpontok, betiltották a karácsonyi vásárokat, korlátozták az üzletek és a szállodák tevékenységét, valamint a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát. Ezek a rendelkezések 21-én jártak volna le, így két héttel meghosszabbították őket azzal a kiigazítással, hogy a magánrendezvényeken továbbra is legfeljebb tíz fő vehet részt, de csak két különböző háztartásból.

Új szigorításként lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be. Néhány kivétellel senki nem hagyhatja el azt a megyét, amelyben állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezik.

"Ezzel azt akartuk üzenni, hogy tartózkodjunk az utazásoktól, a látogatásoktól és közeli kontaktustól az ünnepek alatt, hogy a következő ünnepen át lehessen majd adni a jókívánságokat" - mondta a tárcavezető.

Horvátországban az elmúlt egy nap alatt 3272 új fertőzöttet azonosítottak, a járvány kezdete óta megfertőződöttek száma ezzel elérte a 190 235-öt. Az elmúlt napon 68 beteg halt bele a fertőzés következményeibe, a járvány halálos áldozatainak száma így 3023-ra emelkedett. Kórházban 2918 beteget ápolnak, közülük 294-en vannak lélegeztetőgépen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés