Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragikus: Meccs közben hunyt el a 7 éves kisfiú – Összetört a családja! Részvétünk
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 13. (péntek), 12:11

Tragikus: Meccs közben hunyt el a 7 éves kisfiú – Összetört a családja! Részvétünk

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 13

Tragikus balesetben hunyt el egy hétéves kisfiú, Alfie

Egy szörnyű baleset következtében vesztette életét Alfie, egy mindössze hétéves kisfiú, aki éppen bátyja meccsét nézte egy helyi klubban. A tragédia akkor történt, amikor Alfie a szünetben cipőt cserélt a család autója mögött, és egy parkoló jármű halálos balesetet okozott.

Hirdetés
[ ]

A baleset során egy 55 éves férfi elektromos Jaguar Land Rover I-Pace típusú autójával parkolt a közelben. A bírósági dokumentumok szerint a sofőr véletlenül rossz gombot nyomott meg a járműben, aminek következtében az autó előrelódult, és egy másik járműnek ütközött, amely mellett Alfie állt. A két autó közé szorulva a kisfiú súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, amelyek végzetesnek bizonyultak.

Bár azonnal kórházba szállították, életét már nem lehetett megmenteni. A halottkémi jelentés szerint Alfie sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a baleset után egy órával halottnak nyilvánították. A sofőrt közúti veszélyeztetés miatt letartóztatták, de végül nem emeltek vádat ellene, mivel a hatóságok szerint a baleset véletlen volt.

Családi és közösségi gyász

Alfie családja mély fájdalommal búcsúzott tőle, mondván: „Alfie nem csak egy fiú és testvér volt, hanem unoka, unokatestvér, unokaöccs és barát is sokak számára. Egy vicces, huncut és szeretnivaló kisfiú, akinek a hiánya hatalmas űrt hagyott a szívünkben.”

A helyi közösség együttérzése

A tragédia az egész helyi közösséget megrendítette, és sokan fejezték ki részvétüket Alfie családjának ebben a nehéz időszakban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés