Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragikus hír: Belehalt a koronavírusba a magyar zenész
Mindenegyben Blog - 2020. május 09. (szombat), 21:15

Tragikus hír: Belehalt a koronavírusba a magyar zenész (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 09

Moncz Henriette, Bökönyi László volt párja és gyermekének édesanyja engedélyt adott, hogy a Szeretlek Magyarország megossza a Facebook-posztját. Ebben a basszusgitáros betegségének krónikáját írták meg, bemutatva, hogy milyen hibákkal működik a közegészségügyi rendszer, egyszersmind eloszlatva a tévhiteket, hogy a koronavírus ne volna súlyos és komolyan veendő betegség.

Hirdetés
[ ]

„A gyerekem apja, Laci március második felében megbetegedett, nátha, láz, gyengeség volt a tünete. Mivel nem csökkentek a tünetek, sőt a láza is egyre magasabb lett, felhívta a körzeti orvosát, aki telefonon keresztül megállapította, hogy nem koronavírus, és arra utasította, hogy maradjon otthon és szedjen lázcsillapítót.

Napok alatt rohamosan romlott az állapota,bár én is csak telefonon értekeztem vele de így is egyértelmű volt, hogy intézkedni kell, hogy mielőbb ellátást kapjon, ami nem volt egyszerű, először a mentőket hívtam de azt mondták, hogy a körzeti orvost kell hívni... Mondtam ezen túl vagyunk, ő nem jön... Akkor adtak egy számot, hogy ezt hívjuk, és kijönnek megcsinálni a tesztet, de erre már nem volt idő, mert kritikus állapotba került. Ezért riasztottam egy magánorvosi ügyeletet, akiktől egy orvos teljes védőfelszerelésben, azonnal odament.

Megvizsgálta, megállapította, hogy súlyos állapotban van, és azonnal hívta a mentőket. A mentők 15 perc alatt ott voltak és bevitték őt a kórházba. A Covid elkülönítőbe került, és rögtön infúziót és oxigént kapott. Akkor még azt hittük, hogy jobban lesz... néha tudtunk is vele üzenetet váltani, de már egyre nehezebben kapott levegőt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés