Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragédiával indult a reggel!Élete árán mentette meg családját a hős apa
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 13. (kedd), 05:40

Tragédiával indult a reggel!Élete árán mentette meg családját a hős apa "ha nem tette volna, három gyereket is vele temettünk volna":

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 13

Thomas Lyon, egy 29 éves floridai édesapa, tragikusan életét vesztette, amikor egy részeg sofőr által okozott balesetben próbálta megmenteni családját. Lyon családjával ünnepelte első házassági évfordulóját, amikor a végzetes baleset történt. A vacsora után a család a tengerpartra sétált, amikor Lyon észrevette a közeledő autót, és kiabált, hogy „mindenki fusson”. Hősiesen félrelökte unokahúgát, lányát és unokaöccsét, de ő maga már nem tudott kitérni az autó elől.

Hirdetés
[ ]

A 39 éves részeg sofőrt, Casey Austin Rattant, letartóztatták a helyszínen. Lyon várandós felesége, Mackenzie, kijelentette, hogy élete hátralévő részében azért fog küzdeni, hogy „az embernek, aki meggyilkolta a férjemet” a lehető legszigorúbb büntetést kapja. Hozzátette, hogy „Miattad a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni, és Thomas soha nem fog találkozni születendő gyermekével."

"Észrevettem, hogy az autó gyorsan közeledik, ezért kiabáltam, hogy mindenki fusson. Thomason kívül mindannyian átmentünk az úton" – mondta Mackenzie.

Mackenzie azt mondta, Thomas megragadta az unokahúgát, Dannit, és félredobta az útból, majd kétségbeesetten ellökte lányát, Quinnt és Oakley unokaöccsét.

"Ellökte Dannit, Quinnt és Oakleyt az útból, mielőtt a becsapódás bekövetkezett. Ha nem tette volna, akkor még három gyereket temettünk volna vele" – mondta Mackenzie.

Hirdetés

Mackenzie azt mondta, hogy a férje a zebrán, de már az út szélén volt, amikor a kocsi nekicsapódott. A 39 éves részeg sofőrt, Casey Austin Rattant letartóztatták.

Mackenzie kijelentette, hogy élete küldetésének tekinti, hogy Rattan minél több börtönbüntetést kapjon, és „az embernek, aki meggyilkolta a férjemet” nevezte.

"Casey, remélem, te vagy valaki a családodból látja ezt, és tudod, hogy az egész életemet azzal fogom tölteni, hogy igazságot szolgáltatok Thomasnak" - írta a Facebookon.

„Ugyanazt az eredményt érdemled, mint ő, és remélem, hogy minden rossz dolog megtörténik veled. Nemcsak engem, hanem a gyerekemet, az unokaöcséimet, a sógoromat, a sógornőmet, a nővéremet és az anyukámat is traumatizáltad. Örökre megváltoztattad az életünket, és minden egyes este azzal a képpel kell majd lefeküdnöm, hogy mindannyiunk előtt látom, mit tettél Thomasszal, csak azért, mert úgy döntöttél, hogy ittasan vezetsz. Miattad a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni, és Thomas soha nem fog találkozni születendő gyermekével."

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés