Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragédia Tard közelében: Fának csapódott egy BMW, a sofőr és édesanyja szörnyethalt
Mindenegyben Blog - 2024. október 14. (hétfő), 07:54

Tragédia Tard közelében: Fának csapódott egy BMW, a sofőr és édesanyja szörnyethalt

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 14

Tragédia Tard közelében: Fának csapódott egy BMW, a sofőr és édesanyja szörnyethalt

Súlyos baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Tard közelében, amelyben egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja vesztette életét. A BMW, amellyel közlekedtek, nagy sebességgel haladt az úton, majd egy másik, szabályosan közlekedő autót utolérve a sofőr ijedtében vészfékezett. Az autó ettől irányíthatatlanná vált, átsodródott az út túloldalára, és hatalmas erővel csapódott egy fába.

Hirdetés
[ ]

Az ütközés olyan brutális volt, hogy a gépkocsi motorja kiszakadt a járműből, a BMW pedig a felismerhetetlenségig összetört. A vármegyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az autóban tartózkodó 54 éves nő, aki a hátsó ülésen ült, kirepült a járműből az ütközés során.

A balesetet látva egy éppen arra haladó buszból hívták ki a mentőket és a rendőrséget. Egy szemtanú, aki a buszon utazott, elmondta, hogy az ütközés után az autóban lévők beszorultak, és csak a kiérkező katasztrófavédelem szakemberei tudták kiszabadítani őket a roncsból.

A mentőszolgálat gyorsan a helyszínre érkezett, azonban sem a 30 éves sofőr, sem az édesanyja életét nem tudták megmenteni. Az autóban utazó harmadik személy, egy tinédzser, súlyos fej- és végtagsérüléseket szenvedett, őt a megyei kórházba szállították – mondta Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője.

A baleset tragédiája megrázta a környéket, és ismét felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, különösen a sebességkorlátok figyelmen kívül hagyásának veszélyeire. A hatóságok jelenleg is vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés