Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tragédia: Holtan találták meg a hétvégén eltűnt 12 éves magyar kislányt, 32 éves férfi ölte meg
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 24. (kedd), 14:33

Tragédia: Holtan találták meg a hétvégén eltűnt 12 éves magyar kislányt, 32 éves férfi ölte meg

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 24

Tragédia: Holtan találták meg a hétvégén eltűnt 12 éves magyar kislányt, 32 éves férfi ölte meg

Gyilkosság miatt vettek őrizetbe egy gávavencsellői férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 12 éves kislányt – közölte a rendőrség kedden.

Hirdetés
[ ]

A közlemény szerint a gyerek tiszarádi eltűnését az egyik családtagja jelentette be, szeptember 22-én. A rokon elmondta, hogy a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára, orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. A rendőrök haladéktalanul, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében.

Hirdetés

Holtan találták meg a hétvégén eltűnt 12 éves magyar kislányt, EZ a 32 éves férfi ölte meg: Összevesztek, és a vita hevében a 20 évvel idősebb férfi megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. Egy 12 éves lány tiszarádi eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja még szeptember 22-én vasárnap. A rokon elmondta, hogy a lány előző nap otthonában megsérült, és a család egy férfi ismerőse kísérte Nyíregyházára orvosi ellátásra, ahonnan nem érkeztek haza. A rendőrök haladéktalanul, nagy erőkkel kezdték meg az adatgyűjtést az eltűnt lány felkutatása érdekében. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt.

Néhány órán belül megtalálták a lányt korábban elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit. B. D. a nyomozóknak elmondta, hogy a fiatal lánnyal szerelmi kapcsolatban álltak, és az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak. Egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. D által megadott helyen megtalálták a holttestet. A nyomozók a B. D által megadott helyen megtalálták a holttestet Fotó: police.hu A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták a férfit, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. Címlapkép: Illusztráció.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés