Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
TRAGÉDIA: 4 napja volt jogosítványa a fiúnak aki halálba vitte a 17 éves gyönyörű lányt, az ajándékba kapott BMW-vel
Mindenegyben Blog - 2024. július 26. (péntek), 13:47

TRAGÉDIA: 4 napja volt jogosítványa a fiúnak aki halálba vitte a 17 éves gyönyörű lányt, az ajándékba kapott BMW-vel

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 26

Tragikus baleset Berekszó közelében

Vasárnap éjszaka súlyos baleset történt Berekszó közelében. Egy 17 éves lány a 19 éves barátja által vezetett autóban utazott, aki mindössze négy nappal korábban szerezte meg a jogosítványát. A rendőrségi jelentés szerint a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett egy kanyarban, és az autó felborult.

Hirdetés
[ ]

A helyszínre érkező mentők két sérültet találtak: az egyikük eszméleténél volt, a másik nem. Az eszméletlen lányt a helyszínen halottnak nyilvánították. A sofőr épségben kiszállt a járműből, amely 70%-ban összetört.

A rendőrség gondatlan emberölés miatt indított eljárást, és folytatják a vizsgálatot a pontos körülmények tisztázása érdekében.

„A helyszínre érkezve két áldozatot találtunk, az egyik eszméleténél volt, a másik eszméletlen. Elsősegélynyújtást és tűzoltási intézkedéseket végeztünk. Az orvos a helyszínen halottnak nyilvánította az eszméletlen áldozatot, egy lányt. Az eszméletén lévő személy az autóból kiszállva volt, akárcsak az eszméletlen személy. Az ütközés következtében az autó 70%-ban összetört, ami megnehezítette a hozzáférést az akkumulátorhoz és az esetleges tűzveszély megszüntetését,” mondta Vasile Mânzat, az ISU Timiș őrmestere.

A fiatal sofőr az autót ajándékba kapta édesanyjától néhány nappal a baleset előtt. A rendőrség vizsgálatot indított a gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával, és folytatják a nyomozást, hogy minden körülményt és pontos okot megállapítsanak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés