Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tóth Gabi elsírtamagát! Botrány a Sztárban Sztár All Stars műsorában: Tóth Gabi produkciója után meg kellett szakítani a műsort!👇
Mindenegyben Blog - 2024. október 12. (szombat), 20:16

Tóth Gabi elsírtamagát! Botrány a Sztárban Sztár All Stars műsorában: Tóth Gabi produkciója után meg kellett szakítani a műsort!👇

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 12

Tóth Gabi a Sztárban Sztár All Stars színpadán sírva vallott: "Sokat hibáztam"

Tóth Gabi teljesen elérzékenyült, miután Azahriahként állt színpadra a Sztárban Sztár All Starsban. Olyan kritikát kapott Liptai Claudiától, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit. Elárulta, fontos számára, hogy átadhassa a zene szeretetét az embereknek.

Elstartolt a Sztárban Sztár All Stars elődöntője, vagyis már csak hatan bizonyíthatnak a zsűrinek és a nézőknek, hogy bekerüljenek a jövő heti döntőbe. Tóth Gabi lapunknak nemrég elárulta, hogy az éneklés és a táncolás a szerelme, így nem okoz számára nehézséget, hogy az átalakulós show-műsorra és a Dancing with the Starsra is egyszerre készüljön.

Hirdetés
[ ]

Tóth Gabi ma este Azahriah bőrébe bújt, s annyira komolyan vette a feladatát, hogy stopperrel is mérte, el tudja-e mondani a szöveget a meghatározott időn belül, mert a zenész olyan gyorsan pörgeti a nyelvét. Végül elképesztő sikert aratott a produkciójával: Stohl András bevallotta, őt küldte volna haza a múlt héten, de most egyértelműen nagyot nőtt a szemében.

Liptai Claudiát is lenyűgözte, akinek a pozitív kritikája közben Gabi annyira elérzékenyült, hogy az arcát a kezébe temetve sírta el magát.

Idejöttél ebbe a műsorba úgy, hogy sokszor volt benned – mindig éreztem a megnyilvánulásaidból – egyfajta tüskésség. És ha valakinek ez a műsor a mennybe menetelét mutatja, az te vagy, mert olyan szinten csak a művészetedet látjuk most, és olyan szinten lesz*rom, hogy mi van körülötted és milyen dolgok történnek, mert ez a lényeged. Ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban és tündöklően jó, csodálatos művész. Ez a művész ma valami olyat alkotott nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok. Most egy másik ember bőrében tündökölsz és ez egy nagyon ritka adottság” – értékelte Claudia, mire Gabi sírva köszönte meg.

Hirdetés

Nagyon tudtam azonosulni a dal szövegével, mert elég nehéz időszakon vagyok túl. Megélni a mellőzöttséget a csúcsról, a bezártságot, vagy azt, hogy úgy érzed, vége mindennek, és közben onnan felszívni magad nagyon nehéz feladat. Nagyon jól esett, amit Claudia mondott, mert nekem tényleg ez a vágyam. Sokat hibáztam és sok hülyeséget csináltam, de nekem a színpad az életem, illetve az, hogy énekelhessek és ezt átadhassam” – hatódott meg az énekesnő.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés