Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Tóth Gabi!A gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!
Mindenegyben Blog - 2023. december 16. (szombat), 16:34

Teljesen összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Tóth Gabi!A gyönyörű énekesnő szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 16

A csinos mentor szörnyű hírt kapott az orvosától, amikor egyik éjszaka súlyos hasi fájdalmakkal szállították kórházba. Tóth Gabi tinédzser volt, amikor rosszul lett: egy alma nagyságú ciszta fakadt ki a bal petefészkén.

A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet

- idézte a Bors az énekesnő évekkel ezelőtti szavait, akinek az X-Faktorban egy versenyző tragédiája hallatán jutott eszébe a fájó emlék.

Természetes úton nagyon kicsit az esélye, hogy Gabi valaha is teherbe eshet. Az orvos először annyit mondott neki: nem lehet saját babája! Ezért is érintette érzékenyen Viki sorsa.

"Nehéz gyerekkorom volt. Előfordult, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak az átlagosnál. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek ott az anyukája, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadnom" - mondta az adásban a lány, aki egyébként rendkívül szépen, tisztán énekelt. Tóth Gabi könnyeivel küszködve kiment hozzá, és megölelgette - és az ő történetét megismerve már azt is értjük, miért érintette meg ennyire a lány sorsa...

Krausz Gábor kitálalt Tóth Gabiról, nem térünk magunkhoz a döbbenettől.

A sztárséf a Dancing with the Stars adásában vallott arról, hogyan érzi magát a válás után.

Hirdetés
[ ]

Néhány hónapja futótűzként robbant a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, ami után az emberek nagy része meg volt győződve arról, hogy egyedül az énekesnő tehet arról, hogy a házasságuk tönkrement. Ezt csak megerősítette, amikor kiderült, hogy Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével csalta meg a sztárséfet, majd az egyik közeli ismerősük azt is elárulta, hogy Gábor hajlandó lett volna megbocsátani feleségének a félrelépést, mert azt hitte, hogy csak egy futókalandról volt szó.

Aztán bebizonyosodott, hogy Gabi és a táncoslábú fiatalember kapcsolata komolyabb annál, ezért mostanra már nem kérdés, végérvényesen véget ért a kapcsolat.

Hirdetés

 Krausz Gábor eddig nem beszélt a történtekről és válásukról, a Dancing with the Stars harmadik élő showjában azonban megtörte a csendet.

 saját példájával szeretné megmutatni, honnan hova lehet eljutni.

A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés