Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teljesen elszabadult a pokol a Nemzeti színházban - Cserhalmi György kiosztotta az őrjöngő Vidnyánszky Attilát !Ilyenre még nem volt példa..
Mindenegyben Blog - 2024. május 11. (szombat), 16:15

Teljesen elszabadult a pokol a Nemzeti színházban - Cserhalmi György kiosztotta az őrjöngő Vidnyánszky Attilát !Ilyenre még nem volt példa..

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 11

Teljesen elszabadult a pokol a Nemzeti színházban -

Cserhalmi György kiosztotta az őrjöngő Vidnyánszky Attilát

!Ilyenre még nem volt példa..

Cserhalmi György kiosztotta az őrjöngő Vidnyánszky Attilát

Cserhalmi György Kulka János ügyében üzent a Nemzeti Színház igazgatójának. Vidnyánszky Attila „nem örült” Kulka János megválasztásának.

Vidnyánszky Attila nem hívta fel és nem gratulált Kulka Jánosnak, akit a Nemzet Színészévé választottak. Az RTL az üggyel kapcsolatban kérdezte a Nemzeti Színház igazgatóját, aki nem örült a kérdéseknek.

Vidnyánszky Attilának, aki korábban Udvaros Dorottyát is kirúgta, Kulka Jánossal is problémái adódtak. A direktor arra hivatkozott, hogy a csatornának „nincs joga” kérdezni, és éles kritikával illette a riportert.

Beszámoltunk arról is, hogy a Nemzeti művészei arról beszéltek, mi lehetett az oka annak, hogy Vidnyánszky nem gratulált Kulka Jánosnak. Cserhalmi György éles üzenetet küldött a kifakadt igazgatónak, aki „elfelejtett” gratulálni Kulka Jánosnak a Nemzet Színészének választásához.

Hirdetés
[ ]

„Mennyi indulatot vált ki a hatalmasokból, ha valaki ott van, ahova egyébként is való: a Nemzet Színészei között” – írta Cserhalmi György a Színház Online felületén megjelent, Vidnyánszky Attilának címzett üzenetében.

A színház neki templom?

Cserhalmi Györggyel áprilisban a Litera indított egy interjúsorozatot, amelyben többek között kérdezték arról is, hogyan jellemezné azokat, akikkel pályája során konfliktusa támadt.

„Azokkal volt alapvető bajom, akik nem a társulatot képviselik, hanem azt várják el, hogy felnézzenek rájuk. Oké, csak azt tessék nekem elárulni, hogy ebben a linóleumszagú épületben, a fingszagú öltözőben miben tetszik tőlem különbözni, aki ugyanezt szívom?!

Egy színpadon állunk. Még több is a szövegem. Miért kell nekem tisztelni azt az embert, aki belép a színpadra és egy hatalmasat köp?

Miközben a Film, Színház, Muzsikában azt nyilatkozza, hogy a színház nekem templom.

Miért kell azt tisztelnem, aki egy tornateremben öltözik egyedül, míg mi szabad téren, esőben, egy sátorban tízen, vizes a gatyánk,

és amikor megkérdezzük, bejöhetünk-e, nem a válasz.

Nyalják ki a kutyám s*ggét, ha engedi. Ugyanakkor ott van Kállai, Törőcsik, Garas stb. Ők miért nem követelnek tiszteletet maguknak? Mert ők úgy játszanak, és ez elég, nem követelnek privilégiumokat. Azonnal megkapják a hódolatomat!”

– fogalmazott akkor a Nemzet Színésze.

Azzal, hogy Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost egy 24 éves hagyományt szakított meg, hiszen egészen eddig az volt a bevett gyakorlat, hogy a Nemzeti Színház mindenkori igazgatója értesíti a cím új birtokosát.

Híradó a héten megkérdezte erről Vidnyánszky Attilát is, aki nem volt hajlandó válaszolni kérdéseinkre. Indulatosan azt mondta, az RTL-nek „nincsen joga kérdezni”, mert mérgezi az emberek lelkét.

Pénteken a Híradónak azt mondta Molnár Piroska, hogy a fia ballagásra sietett Vidnyánszky Attila, ezért nem volt ideje felhívni Kulka Jánost múlt pénteken, amikor a Nemzet Színészének választották. A színésznő hozzátette: nem csak szokásjog, de a grémium szabályzatában is az szerepel, hogy a Nemzeti Színház mindenkori igazgatójának feladata értesíteni az új Nemzet Színészét.

Nemcsák Károly örült Kulka János megválasztásának:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés