18

Felnőtt tartalom


Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Igen Nem

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Teherbe ejtette saját 12 éves húgát egy székesfehérvári férfi, a kislánynak orvosi úton akadályozták meg hogy kihordja a gyermeket!
Mindenegyben Blog - 2021. január 06. (szerda), 13:58

Teherbe ejtette saját 12 éves húgát egy székesfehérvári férfi, a kislánynak orvosi úton akadályozták meg hogy kihordja a gyermeket!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 06

Az akkor 20 éves vádlott a még 12. életévét be nem töltött húgával bánt erőszakosan, akit több alkalommal is megerőszakolt.

A Székesfehérvári Törvényszék tavaly október végén 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, addig a vádlottat a további egy rendbeli szxuális kényszerítés büntette miatt emelt vád alól felmentette.

Hirdetés
[ ]

A vádlottat szxuális erőszak bűntettében, szxuális kényszerítés bűntettében és vérfertőzés vétségében mondta ki bűnösnek, de az ítélet nem volt jogerős. A harmadik megerőszakoláskor ejtette teherbe a saját testvérét a fiatal férfi, ami után sértettnél művi terhességmegszakításra volt szükség.

„Az ügyészség szerint a tényállás részben hiányos és iratellenes, a részfelmentés okszerűtlen, a cselekmények minősítése részben téves, a kiszabott büntetés enyhe.” – olvasható a közleményben, és megtudtuk, hogy a másodfokú ügyészség szerint a vádlott a második alkalommal is alkalmazott erőszakot.

A sértettet megfélemlítették a korábbi esetek és az, hogy a vádlott többször bement a meztelen sértetthez a fürdőszobába, ezzel is megsértve szeméremérzetét és ezzel is fenntartva a sértett tartós félelemérzetét.

Ez pedig súlyosbító körülmény: „A vádlottal szemben kiszabható szabadságvesztés irányadó középmértéke 13 év 9 hónap. A bűnhalmazat nyomatékát növeli a bűncselekmények kiemelkedő tárgyi súlya, a sértett teherbe ejtése, és a sértettnek ezen felül okozott súlyos lelki trauma is. Mindezek miatt a kiszabott fegyházbüntetést az ügyészség eltúlzottan enyhének tartja.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés