Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tegnap temették el Bogdán Lászlót. Cserdi soha nem látott ennyi kocsit..
Mindenegyben Blog - 2020. július 25. (szombat), 08:51

Tegnap temették el Bogdán Lászlót. Cserdi soha nem látott ennyi kocsit.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 25

Utolsó útjára kísérték Bogdán Lászlót.

Több ezren voltak Bogdán László, Cserdi polgármesterének temetésén, többször annyian, mint a falu teljes lakossága. A gyászmisét Nyúl Viktor, a Pécsi Egyházmegye pasztorális helynöke celebrálta. A szertartás külső helyszínen, a temető közelében mára felállított, ácsolt emelvénynél történt - írja a Szabad Pécs. A sírnál az egyik leghíresebb cigány folk együttes, a Kalyi Jag adott elő két cigány siratót.

Hirdetés
[ ]

Bogdán leginkább arról volt ismert, hogy teljes odaadással dolgozott azon, hogy a szegény falut kiemelje a mélyszegénységből, ami a módszereivel végül sikerült is, noha sokszor volt kitéve különféle atrocitásoknak.

Íme egy régebbi cikk a munkásságáról :

Egyszerűen hihetetlen: Áll leejtő vállalkozásra bírta rá Bogdán László Cserdi "cigány" lakta települését! Le a kalappal előttük! Figyeljétek mit vittek véghez: - ❤ Sok szívet nekik!

Cserdi község első emberét eddig is csodáltuk és tiszteltük, de amit most kitalált, arra tényleg minden magyar joggal lehet büszke! 

Bogdán László a következő sorokat hozta napvilágra: 

"Ország szerte baj van a "cigányokkal"mondják a magukat magyarnak valló emberek. Valóban nem alaptalanul,de én minden erőmmel azt szeretném bizonyítani,igenis vannak kivételek. Cserdi község eddig is arról volt híres,hogy példamutatóan igyekszik dolgozni,fiataljaink tanulni. Néhány hónapja akadt egy ötletem,mellyel bizonyítani szándékozom,hogy MAGYAROK vagyunk. Tiszteljük a Magyarság múltját,nemzeti értékeit. Községünkben sok az ügyes kezű fiatal,akiket megkérdeztem képesek lennének-e magyaros tárgyak készítésére? Ők örömmel igent,mondtak és nekiláttak megmutatni tehetségüket. Mára már ilyen gyönyörű alkotásaik vannak,melyeket eladásra is készítenek! 

Munkáik valóban tükrözik MAGYAR vér folyik ereikben:" Elképesztő, EZT figyeljétek:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés