Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tápai Szabináéknál jön a baba? Ezért kellett nagy hirtelen kibékülni? Olyan fotót tettek közzé, ami alatt özönlenek a gratulációk
Mindenegyben Blog - 2024. június 26. (szerda), 12:44

Tápai Szabináéknál jön a baba? Ezért kellett nagy hirtelen kibékülni? Olyan fotót tettek közzé, ami alatt özönlenek a gratulációk

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 26

Ahogy arról már értesülhettünk, Kucsera Gábor és Tápai Szabina sikeresen rendezték nézeteltéréseiket, és újra boldog, kiegyensúlyozott párként élnek tovább - írja a Metropol. Minderre a "Beköltözve Hajdú Péterhez" című műsorban derült fény.

A rajongók majd kiugrottak a bőrükből örömükben, hogy a pár újra együtt van, bár figyelmeztették Szabinát az olimpikon korábbi hűtlenségei miatt.

Hirdetés
[ ]

Jelenleg mindenki nagyon boldog, záporoznak a kommentek.

Szabina rajongói meglepődtek, amikor kedvencük egy kisbabás fotót osztott meg az Instagram-oldalán. Gyorsan kiderült, hogy a kép régebbi, és csak azért került fel, mert Bella 3 éves lett.

"Ma vagy 3 éves! Isten éltessen, kicsi Bella! Amikor megszülettél, egy csoda érkezett veled! Te tényleg Isten ajándéka vagy az életünkben! Nagyon szeretünk!" – írta Szabina az aranyos fotóhoz, amit IDE kattintva meg is nézhettek. A követők természetesen elárasztották a kommenteket jókívánságokkal és felköszöntésekkel.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés