Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tagadja bűnösségét a halálbusz sofőrje.... „Vártam, hogy legalább bocsánatot kér tőlünk” – Szó nélkül sétált el a halálbusz sofőrje a zokogó szülők mellett
Mindenegyben Blog - 2023. június 14. (szerda), 08:36

Tagadja bűnösségét a halálbusz sofőrje.... „Vártam, hogy legalább bocsánatot kér tőlünk” – Szó nélkül sétált el a halálbusz sofőrje a zokogó szülők mellett (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 14
Hirdetés
[ ]

Drámai jelenetek helyszíne volt ma a Tiszafüredi Járásbíróság, ahol a tragédia óta először találkoztak a buszban felejtett kislány szülei T. Istvánnal. Ám a jármű sofőrjének egyetlen szava sem volt hozzájuk. Találkozni akartak a sofőrrel Feszült csendben, egymás vállára borulva várták az előkészítő ülés 10 órai kezdetét a kis Inez szülei a tárgyalóterem előtt. Azért jöttek el, mert találkozni akartak T. Istvánnal – azzal a sofőrrel, aki négyéves kislányukat a végzetes napon a buszban hagyta, kitéve a rekkenő hőségnek. Mellettük, alig egy méterre ült maga T. István, aki ugyanazon a szűk padon várakozott, de a férfi egyetlen szót sem szólt hozzájuk.

Egy éve volt a tragédia

Ahogy írtunk róla, a 57 éves kunhegyesi férfit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vádjával állították bíróság elé, szinte napra pontosan egy évvel a tragédia után. 2022. június 7-én reggel 7:30-kor az útvonalon megszokott sofőrt helyettesítve vette fel T. István a kislányt Tiszaderzsen.

Hirdetés

 Így történt az eset Előbb az iskolásokat kellett elvinnie, azután Inezt a tomajmonostorai óvodába – az egyedüli óvodás a buszban aznap csak a kislány volt. Ám az iskola után a sofőr egyenesen a polgármesteri hivatalhoz ment, hogy letegye a járművet – ekkor nem sokkal múlt 8 óra. Majdnem délután 3 óra volt, mire észrevették a buszba zárva az addigra eszméletlen, kiszáradt, lázas kislányt. Több mint hat órát töltött el a rekkenő hőségben felforrósodott járműben. Három nap múlva elhunyt a kórházban, nem tudták megmenteni az életét. Rezzenéstelenül A tárgyalóba a sofőr felszegett fejjel, rezzenéstelen arccal sétált be, ügyvédje heves fejrázása után közölte, nem, nem járul hozzá, hogy róla felismerhető kép vagy felvétel készüljön. Ugyanilyen kifejezéstelenül hallgatta aztán a vádirat száraz megállapításait. Szorosan mögötte ültek le a szülők, ám ők egymást átkarolva, zokogva hallgatták a halához vezető kíméletlen okokat: többek között hőguta és többszervi leállás – írja a Blikk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés