Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tagad a Rendőrség. Hiába buktak le, hogy unkorrekt módon zsebelik be a pénzt, még hazudoznak is. EZT állítják a felvételről
Mindenegyben Blog - 2018. június 20. (szerda), 12:45

Tagad a Rendőrség. Hiába buktak le, hogy unkorrekt módon zsebelik be a pénzt, még hazudoznak is. EZT állítják a felvételről

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 20
Hirdetés
[ ]

Tagadja a rendőrség, hogy kiprovokálná az autópályán közlekedők szabálysértését.Egyre több olyan esetet hallani mostanában, melyben civil jelzésű rendőrautók autópályán szabálysértésre késztetik a kamionosokat, akiknek ezek után kiosztják a "jól megérdemelt" büntetésüket.Nem rég került fel egy videó, melyben egy kamionsofőr hasonló esetet észlel. A rendőrautó 70-72 km/h-s sebességgel hajt az előzésre nem jogosult kamionosok előtt, melyet egyikük meg is un, és végül úgy dönt, megelőzi a lassan haladó járművet. A rendőrautó ugyanakkor nem szabálytalan, csak bosszantó, hiszen az autópályán 60 km/h óra a minimum sebesség - írja a hvg.A rendőrség reagált az esetre, melyben tagadja, hogy az ő rendőrautójuk lenne látható a médiában terjedő felvételen.

"A médiában egy kamionsofőr által közzétett videó terjed, amelyen a felvétel készítőjének kommentárja szerint szabálytalan rendőri intézkedés látható az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán.A felvételen valójában nem rendőri intézkedés látható. Az adott időpontban és útszakaszon nem ellenőriztek civil jellegű rendőrségi gépjárművel, a videóban szereplő gépkocsival a rendőrség nem rendelkezik.Határozottan cáfoljuk azokat az időnként szárnyra kapó álhíreket, amelyek szerint a rendőrök jogsértésbe hajszolják az egyébként szabályosan közlekedőket. A közúti ellenőrzésekkel a rendőrség célja a balesetveszélyes jogsértések visszaszorítása; a jelöletlen gépkocsikkal a másokra veszélyt jelentő járművezetőket szűrik ki a forgalomból.

A rendőrség visszautasítja azokat az inkorrekt és megalapozatlan állításokat, amelyekkel egyesek - magánszemélyek és médiatartalom-szolgáltatók - a rendőrségbe vetett közbizalmat igyekeznek aláásni.Javasoljuk, hogy mielőtt közzétesznek a rendőrség tevékenységét érintő, a megítélését befolyásoló állításokat, előbb győződjenek meg annak valóságtartalmáról. Kérdésükkel forduljanak a rendőrséghez, várják meg a választ, és ezt követően tájékoztassanak. Korrekten" - írta honlapján a rendőrség.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés