Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szuper szombat jön! Ilyen már nagyon régen volt és biztos, hogy jó darabig nem is lesz! Használja ki! Itt a tájékoztató
Mindenegyben Blog - 2017. november 04. (szombat), 10:13

Szuper szombat jön! Ilyen már nagyon régen volt és biztos, hogy jó darabig nem is lesz! Használja ki! Itt a tájékoztató

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 04

Szombaton elkerülik a frontok a Kárpát-medencét, térségünk nagy részén kedvező humánmeteorológiai feltételek érvényesülnek. Reggel azonban még mindig sajoghatnak az ízületek.

Szombaton frontmentes, a nap nagy részében kellemes időre számíthatunk. Reggel ismét többfelé párássá válik a levegő, sűrű ködfoltok is megjelennek, melyek néhol makacsnak bizonyulhatnak. A nyirkos hajnalon az ízületi panaszokkal élők kellemetlen humánmeteorológiai tünetei fokozódhatnak, végtagjaik sajoghatnak. Amennyiben az érintett csoportba tartozik, a fájdalmak enyhítésére jó megoldás lehet, ha csalánlevélből borogatást készít, és ezzel kezeli az érzékeny részeket. Napközben napos időben lesz részünk, mely a szabadtéri programoknak, a természetjárásnak, sportolásnak is kedvez. A szép időben javul a közérzet, a hangulat, a napsütés pedig immunerősítő hatással is bír.

Hirdetés
[ ]

Csakúgy, mint a csipkebogyó tea! Kattintson a részletekért!

Ha teheti, kiránduljon sokat, a kerti munkák elvégzésére is kiváló alkalom nyílik. Helyenként átmenetileg megemelkedhet a levegő szennyezőanyag-tartalma, de a legtöbb helyen az egészségügyi határérték alatt maradnak a koncentrációk. Sőt, a szeles vidékeken kifejezetten jó a levegőminőség, és a következő napokban sem számíthatunk romlásra.

A közlekedésben a reggeli ködfoltok jelentik a legnagyobb veszélyt, a párás területeken a lecsapódó nedvesség csúszóssá is teheti az utakat. Emellett jelentősen lecsökken a látótávolság is, mindenképpen vezessen lassabban és óvatosabban! Néhányan tompa reflexeket is tapasztalhatnak, a friss levegő, az utazásba iktatott pihenőidő élénkítően hat. Főleg napnyugta és napkelte táján a napsütés is megzavarhatja a közlekedőket, célszerű napszemüveget magunkkal vinni.

Forrás: https://www.meteoklinika.hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés