Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szörnyű tragédia – édesapja karjai között halt meg a tündéri, 8 éves kisfiú
Mindenegyben Blog - 2024. július 28. (vasárnap), 17:15

Szörnyű tragédia – édesapja karjai között halt meg a tündéri, 8 éves kisfiú

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 28

Tragédia az Arrow folyónál: A 8 éves Josh Hillstead halála

Július 22-én, hétfőn este 21:30-kor Josh Hillstead tragikus balesetet szenvedett, amikor beleesett az Arrow folyóba az angliai Alcesterben. A helyszínre érkező mentőszolgálatok gyorsan reagáltak és kiemelték őt a vízből. A Warwickshire-i rendőrség szerint a tűzoltók és mentők azonnal megkezdték az újraélesztést, miután a kisfiút kihúzták a folyó partjára.

Kyle Hotchkins, a család barátja elmondta, hogy Josh július 23-án hunyt el apja karjaiban a Birminghami Gyermekkórházban. Hotchkins, aki gyűjtést is szervezett a gyászoló családnak, egy fotót is megosztott a 8 éves fiúról a szülők engedélyével, és elmondta, hogy az eset borzalmas tragédia volt.

Hirdetés
[ ]

„Gyűjtést szervezek, hogy segítsek Josh családjának, aki szörnyű módon vesztette életét, miután az Alcester melletti Arrow folyóba zuhant hétfő este, július 22-én. A 8 éves fiú végül 23-án este hunyt el apja karjaiban a Birminghami Gyermekkórházban. A család barátjaként szeretnék segíteni nekik, hogy ne kelljen aggódniuk semmi miatt, miközben ezen a szörnyű tragédián mennek keresztül” – nyilatkozta Hotchkins.

A tragédia során Joshua mellett egy másik gyermek is a vízbe esett, ám őt sértetlenül kimentették, és hazavihették szülei.

Heidi Twynham nyomozó felügyelő, a Warwickshire-i Rendőrségtől, részvétét fejezte ki a családnak: „Egy gyermek elvesztése szörnyű tragédia, és őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak. Támogatást nyújtunk számukra ebben a nehéz időszakban.”

Hirdetés

Twynham felhívta a figyelmet a folyók veszélyeire: „Gyors, kiszámíthatatlan áramlatok és láthatatlan mélyebb szakaszok teszik a folyókat veszélyes helyekké, különösen a gyermekek és a bizonytalan úszók számára. Kérjük, legyenek óvatosak a vízpartok közelében.”

Az eset ismét rávilágít a vízparti biztonság fontosságára, különösen a nyári időszakban, amikor sokan keresik fel ezeket a helyeket pihenés céljából. A tragikus esemény emlékeztet minket arra, hogy mindig körültekintően kell eljárnunk a víz közelében, hogy elkerüljük a hasonló baleseteket.

A verified GoFundMe has been set up in memory of Josh Hillstead, 8, who died after getting into difficulty in the River Arrow https://t.co/sSPdbObQRm pic.twitter.com/h4vU2YUPTQ

— GoFundMeUK (@GoFundMeUK) July 24, 2024

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés