Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szomorú hír érkezett Hernádi Juditról:
Mindenegyben Blog - 2024. október 25. (péntek), 13:16

Szomorú hír érkezett Hernádi Juditról:

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 25

Szomorú hír érkezett Hernádi Juditról: betegsége miatt le kellett mondania előadásait

Hirdetés
[ ]

Hernádi Judit, a Jászai Mari-díjas színésznő, akit a magyar színházi világ egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb művészeként ismernek, jelenleg egészségügyi problémákkal küzd. Október elején derült fény arra, hogy betegsége miatt több előadását is kénytelen volt lemondani. A szomorú hír megrázta a szakmát és a közönséget is, hiszen Hernádi Judit rendkívül aktív és kedvelt szereplője a magyar színjátszásnak.

A problémák október 9-én kezdődtek, amikor a Love Letters című előadást le kellett mondani. Ezt követően további előadások maradtak el, köztük az október 16-ra tervezett Kalamazoo, ahol Kern Andrással együtt játszott volna. A legnagyobb csapás talán a Menopauza című darab lemondása volt, amelyben Hernádi nagy sikerrel szerepelt. A színházi világ és rajongói is szomorúan vették tudomásul, hogy Janza Kata vette át Hernádi szerepét a kényszerű pihenő miatt.

A színésznő október 19-én a Rém rendes vendégek című darabban is fellépett volna, de ezt az előadást is törölni kellett. A közösségi médiában számos rajongó küld jókívánságokat és aggódik Hernádi egészsége miatt. A művésznő hivatalos közösségi oldalán közölte, hogy egy ideig nem tud színpadra lépni az egészségi állapota miatt, de további részleteket a betegségéről nem osztott meg.

A rajongók reménykedve várják vissza a színpadra, és bíznak abban, hogy a színésznő mihamarabb felépül, hiszen nélküle a színházi élmény nem teljes. A támogatás és a szeretet, amit a közösségi médiában kap, talán segíthet neki a gyógyulásban és az erőgyűjtésben, hogy újra visszatérhessen a közönség elé.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés