Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szombati drámai közlemény : Vérfagyasztó: Müller Cecília szerint ekkor és így tetőzhet a negyedik hullám! NAGYON NAGY BAJ, amit most Müller Cecília bejelentett!!! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. november 27. (szombat), 15:01

Szombati drámai közlemény : Vérfagyasztó: Müller Cecília szerint ekkor és így tetőzhet a negyedik hullám! NAGYON NAGY BAJ, amit most Müller Cecília bejelentett!!! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 27

A jelenlegi napi tizenegynehány ezres átlag fertőzöttszám mellett az országos tisztifőorvos szerint még csak a negyedik hullám felfutási szakaszában vagyunk.

Müller Cecília szerdán elmondta, hogy a vírus örökítőanyagának szennyvízben mért értékei ijesztőek:  az utóbbi napokban rendkívül magas szinten stagnálnak, de ez a stagnálás azt mutatja, hogy egy-két hét múlva a járványhullám akár tetőzhet is  Magyarországon.

Hirdetés
[ ]

Ez azonban semmi esetre sem jelenti azt, hogy utána csökkentrés indul meg a napi megbetegedések és halálesetek számában, hanem még nagyon hosszú ideig stagnálásra számíthatunk.  Ijesztő, de ezen a ponton akár a napi 25 ezer új pozitív teszt sem elképzelhetetlen.

A szakember szerint már csak ezért is fontos a harmadik oltás felvétele, ami a szervezet védekezőképességét 80-90 százalékosra tuningolja, és segít elkerülni a covid-fertőzéssel járó súlyos vagy akár életveszélyes állapotot.

46. HÉT –TOVÁBBRA IS NAGY MENNYISÉGBEN VAN JELEN A SZENNYVÍZBEN A KORONAVÍRUS ÖRÖKÍTŐANYAGA!

A szennyvízminták átlagos SARS-CoV-2 örökítőanyagának koncentrációja továbbra is magas és a minták többségét stagnáló tendencia jellemzi. Csökkenés két városban, Szekszárdon és Szolnokon figyelhető meg. A szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag koncentrációja a mintavételi helyek többségében az emelkedett kategóriába esik.

  • Akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát!
  • Tartsunk legalább 1,5 méteres távolságot!
  • Viseljünk maszkot a tömegközlekedési eszközökön!
  • Gyakran és alaposan mossunk kezet!

Kérjük, éljen a védőoltás lehetőségével!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés