BemutatkozĂĄs

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rå, minden benne van, ami szem-szåjnak ingere.
Kedves böngĂ©szƑ a napi fĂĄradalmaktĂłl meg tud nĂĄlunk pihenni, kikapcsolĂłdni, feltöltƑdni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet talålsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzånk.

RĂłlunk:
Mindenegyben blog indulási idƑpontja: 2012. március
Jelenleg kĂ©t adminja van a blognak: egy fiĂș Ă©s egy lĂĄny.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

HĂ­rek
😱 SzĂ­vszorĂ­tĂł szavak: Ezt mondta MihĂĄlyi GyƑzƑ közvetlenĂŒl halĂĄla elƑtt!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 28. (szerda), 05:56

😱 SzĂ­vszorĂ­tĂł szavak: Ezt mondta MihĂĄlyi GyƑzƑ közvetlenĂŒl halĂĄla elƑtt!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 28

Szívszorító, amit Mihályi GyƑzƑ a halála elƑtt mondott

Tragikus hirtelensĂ©ggel elhunyt a JĂĄszai Mari-dĂ­jas szĂ­nmƱvĂ©sz, MihĂĄlyi GyƑzƑ. A szĂ­nhĂĄzi vilĂĄg egyik meghatĂĄrozĂł alakja volt, aki több mint kĂ©t Ă©vtizeden ĂĄt a JĂłzsef Attila SzĂ­nhĂĄz elismert mƱvĂ©sze Ă©s a SzĂ­nhĂĄzi DolgozĂłk SzakszervezetĂ©nek (SzĂ­DoSz) vezetƑje volt. A mƱvĂ©sz hĂ©tfƑ este, a 70. szĂŒletĂ©snapjĂĄt követƑen, minden elƑjel nĂ©lkĂŒl hunyt el, ezzel sokkolva a kollĂ©gĂĄit Ă©s a rajongĂłit egyarĂĄnt.

MihĂĄlyi GyƑzƑ utolsĂł nyilvĂĄnos szereplĂ©sĂ©re az augusztusi SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄri KirĂĄlyi Napok keretĂ©ben kerĂŒlt sor, ahol narrĂĄtorkĂ©nt vett rĂ©szt a KoronĂĄzĂĄsi SzertartĂĄsjĂĄtĂ©kokban. Az esemĂ©ny utĂĄn adott interjĂșjĂĄban mĂ©g tele volt Ă©lettel Ă©s tervekkel. SzĂ­vhez szĂłlĂłan beszĂ©lt arrĂłl, hogy mennyire fontos szĂĄmĂĄra ez a szerep, Ă©s mennyire hĂĄlĂĄs, hogy Ă©vrƑl Ă©vre rĂ©szt vehet ezen a kĂŒlönleges esemĂ©nyen.

- Biztosan elvonĂĄsi tĂŒneteim lennĂ©nek, ha kimaradnĂ©k a szereposztĂĄsbĂłl. Augusztus az a KoronĂĄzĂĄsi SzertartĂĄsjĂĄtĂ©k hĂłnapja, micsoda dolog lenne, ha a Balaton partjĂĄn lĂłgatnĂĄm a lĂĄbamat. Nem jövök rĂĄ az okĂĄra, de örömmel tölt el, hogy minden Ă©vben rĂĄm gondol Szikora JĂĄnos rendezƑ. A kezdetekkor, mikor bekerĂŒltem a darabba szertartĂĄsmestert jĂĄtszottam, nem is volt egyszerƱ, hiszen IstvĂĄn koronĂĄzĂĄsĂĄrĂłl keveset tudtunk. ElmesĂ©ltem magĂĄt a törtĂ©netet, igyekeztem minden aprĂł mozzanatra felhĂ­vni a nĂ©zƑk figyelmet, s ez elnyerte az emberek tetszĂ©sĂ©t. KövetkezƑ Ă©vben mĂĄr krĂłnikĂĄst, aztĂĄn Ă©rseket testesĂ­tettem meg, ami felemelƑ Ă©rzĂ©s. ÉrsekkĂ©nt egy leendƑ kirĂĄlynak a fejĂ©re tenni a koronĂĄt gyönyörƱ pillanat, egyszerƱen borsĂłdzik a hĂĄtam. Olyan, mintha egy szĂ­ndarabban rĂĄjössz valamire, megvilĂĄgosodsz. Új lendĂŒlettel vĂĄgok neki a szerepemnek, mesĂ©lƑkĂ©nt fontos szerepem van abban, hogy vezessem Ă©s lekössem a nĂ©zƑk figyelmĂ©t. SzerencsĂ©re az embereket egyre jobban foglalkoztatja a mĂșltunk.  – mondta MihĂĄlyi az utolsĂł interjĂșjĂĄban. Szavai mĂ©g most is visszhangoznak, Ă©s szĂ­vszorĂ­tĂł Ă©rzĂ©s arra gondolni, hogy ezek voltak az utolsĂł nyilvĂĄnos megszĂłlalĂĄsai.

MihĂĄlyi GyƑzƑ a szĂ­nhĂĄzi közönsĂ©g Ă©s kollĂ©gĂĄi szĂĄmĂĄra pĂłtolhatatlan vesztesĂ©g. EmlĂ©ke tovĂĄbb Ă©l a szĂ­npadokon, ahol annyi Ă©ven ĂĄt varĂĄzsolt, Ă©s azokban a szavakban, amelyeket utolsĂł pillanataiban is megosztott a vilĂĄggal.

Egyik legjobb interjĂș:

Hirdetés
MegosztĂĄs a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés