Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szívszorító! Hazaért a 75 éves néni, de amikor meglátta mit csinál az udvarában ez a 4 fiatal, azonnal lélekszakadva sírni kezdett!
Mindenegyben Blog - 2021. július 25. (vasárnap), 09:25

Szívszorító! Hazaért a 75 éves néni, de amikor meglátta mit csinál az udvarában ez a 4 fiatal, azonnal lélekszakadva sírni kezdett! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 25

Ez történt a 75 éves hölggyel

 

Hirdetés
[ ]

Sok idősebb nyugdíjas szívesebben marad az otthonában, mintsem hogy idősek otthonába költözzön, ahol gondoskodnak róla. Ez érthető, de ilyenkor egy idő után túl soknak bizonyul a házi munka.Ez történt a 75 éves hölggyel is, akinek a lakhelyénél a helyi törvény tiltja, hogy a fű 45 centiméternél nagyobbra nőjön. A rendőrség küldött is egy levelet, amiben felszólították, hogy jelenjen meg a bíróságon a hatalmas, gondozatlan gyepe miatt. A nő viszont sosem látta ezt a felszólítást, így a bíróságra sem ment el.

Ennek az lett a következménye, hogy még a börtönbüntetést is kilátásba helyezték, és a helyi sajtó felkapta az ügyet. Így tudta meg az a négy gyerek is, hogy mi történik a szomszédságba, szóval gondoltak egyet, mindenki hozott egy fűnyírót, beosontak a kertbe, és levágták a füvet a birtokon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés