Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szikora Robi kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek!
Mindenegyben Blog - 2019. július 15. (hétfő), 10:04

Szikora Robi kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 15

Döbbenetes, amit a pénzről mondott.

Szikora Robi 50 évvel ezelőtt állt először színpadra, illetve 35 évvel ezelőtt született meg az R-GO és vele együtt a csikidam stílus, életérzés. Az énekes hatalmas bulival ünnepli a jubileumát. Az énekes már nyugdíjas, 65 éves lesz a koncert előtt két nappal, de nem panaszkodik, mint sok pályatársa.

Hirdetés
[ ]

– A drukk azért bennem van a nagykoncert előtt. Azt szoktam mondani, ha ez nem lenne meg, akkor gyorsan abba is kell hagyni ezt a szakmát. Nyugdíjba mentem, a pénzemet már megszereztem, akkor már nem kellene ezt tovább csinálni, ha már nekem sem lenne élvezetes. Nekem a zenélés nem foglalkozás. Isten meghívott erre. Azt mondta: Fiam, szórakoztató kisiparos legyél! Máig az érzem a színpadon, hogy a vércukorszintem megemelkedik, és ilyenkor repülök egy kicsit.

– Pályatársai gyakran panaszkodnak, hogy kis nyugdíjukból nem tudnak megélni. Öntől sosem hallottunk ilyesmit.

– Azért ezzel a szakmával nagyon jól lehet pénzt keresni, de ahhoz nagyon jónak kell lenni, a közepes szintű zenész már nem keres olyan jól. Én nem tagadom, jól élek, és mindig jól bántam a pénzemmel. A ferences rendben azt mondják, a pénz az ördög ganaja. Nagyon meg tudja az embert kísérteni, de tudni kell használni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés