Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Széttépte Nógrádot - Szegedet -Makót-Szentest a jégvihar, autókkal menekültek az emberek-Videó
Mindenegyben Blog - 2024. július 25. (csütörtök), 15:35

Széttépte Nógrádot - Szegedet -Makót-Szentest a jégvihar, autókkal menekültek az emberek-Videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 25

 Szupervihar sújtott le Szegedre, Makóra és Szentesre: Hatalmas károk és meglepetés a régióban

Hatalmas felhőszakadásokkal és szélviharral érkezett meg a szupervihar Horvátországból Szegedre, Makóra és Szentesre, ahol a viharos időjárás okozta káosz és pusztítás sokakat megdöbbentett. Szentesen például több mint 60 milliméter eső esett rövid idő alatt, ami az utóbbi évek egyik leghevesebb viharát hozta el a régióba.-Sőt még Horvátországban is pusztított

Az Időkép szerint a viharok kialakulását a helyi domborzati viszonyok és összeáramlási vonalak okozták, ami miatt a zivatarcellák lassan mozdultak el, így az érintett területeken hosszú ideig intenzív csapadék hullott. A zivatarokat kísérő heves széllökések és néhol jégverés tovább növelte a károk mértékét.

A legnagyobb csapadékmennyiséget Szentesen mérték, ahol a meteorológusok 60,7 milliméter esőt regisztráltak. A városban sokan nem hittek a szemüknek, ahogy az utcákat elárasztotta a víz, és a vihar szétszaggatta a fák ágait.

Hirdetés
[ ]

A helyi lakosok és a hatóságok egyaránt próbáltak felkészülni a viharra, de annak erősségét és hirtelen jöttét sokan alábecsülték. A tűzoltók és mentőszolgálatok folyamatosan dolgoztak a károk enyhítésén és az emberek biztonságának megőrzésén.

A meteorológiai szolgálat arra figyelmeztet, hogy a következő napokban további viharok várhatók a régióban, ezért mindenki legyen óvatos és kövesse a helyi hatóságok utasításait és ajánlásait. Az ilyen típusú szélsőséges időjárási jelenségek az éghajlatváltozás hatásai miatt egyre gyakoribbak lehetnek a jövőben.

Nézd meg a cikk végén található videót, amely hasznos tanácsokat nyújt a biztonságos vezetéshez ilyen időjárási körülmények között!

Borítókép: illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés