Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szerény körülmények közé költöztek, ekkora lakásba kellet bezsúfolódniuk Kordáéknak:
Mindenegyben Blog - 2024. június 27. (csütörtök), 06:09

Szerény körülmények közé költöztek, ekkora lakásba kellet bezsúfolódniuk Kordáéknak: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 27

Szerényebb körülmények közé költözött, 300 négyzetméteres villáját egy 150 négyzetméteres lakásra cserélte Korda György és Balázs Klári. A házaspár a költözés ellenére marad a II. kerületben, a villa pedig ugyan hiányozni fog nekik, nagy izgalommal várják már az új otthonukban töltött időt.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a házaspár hosszas gondolkozás után eladta II. kerületi villáját, amelyet még ők maguk építettek fel 32 évvel ezelőtt.

Hirdetés
[ ]

A rezsiárak láttán nem bánták meg a döntésüket.

Az impozáns épület már januárban elkelt – állítólag 700 millió forintért –, az emelkedő rezsiárak miatt azonban a házaspár mára már biztos benne, hogy jó döntést hoztak – ennek ellenére természetesen hiányzik nekik a megszokott, elképesztő közeg.

Nagyon fog hiányozni a villa! Kettőnk szüleménye volt, így hát közösen döntöttünk arról is, hogy megválunk az ingatlantól. Egyébként nem most fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy el kéne adnunk, már jó ideje terveztük, hogy elköltözünk. Rengeteg szép emlékünk fűződik a villához, ami a nevünk miatt igen népszerű lett, már-már turistalátványossággá vált

– mondta Balázs Klári a Storynak. 

Nem kell azonban aggódni, hogy fedél nélkül maradt volna a Korda házaspár, Balázs Kláriék nem hagyták el Budát, ahol az előző otthonukhoz képest egy jóval szerényebb, 150 négyzetméter alapterületű lakásra esett a választásuk.

Ugyan azt már tudni lehet, hogy az igényekből leadott a házaspár, sokkal több azonban nem fog kiderülni az új otthonról, mivel Kordáék szeretnének kicsit elvonulni a nyilvánosság elől.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés