Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szenzációs bejelentést tett az emberi erőforrások minisztériuma! Mindenki megkapja a 24 ezer forintos év végi prémiumot nem csak az öregségi nyugdíjasok! Itt tájékozódhat
Mindenegyben Blog - 2017. november 03. (péntek), 21:32

Szenzációs bejelentést tett az emberi erőforrások minisztériuma! Mindenki megkapja a 24 ezer forintos év végi prémiumot nem csak az öregségi nyugdíjasok! Itt tájékozódhat (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 nov 03

ELKÉPESZTŐ BEJELENTÉST TETT BALOG ZOLTÁN! NEM CSAK A NYUGDÍJASOK KAPNAK 24 EZER FORINTOS PRÉMIUOMOT! ITT A LISTA – ŐK MINDANNYIAN MEGKAPJÁK A 24 EZER FORINTOS EGYSZERI JUTTATÁST NOVEMBERBEN >>>>

Nemcsak a nyugdíjkorhatárt betöltött idősek, hanem a fiatalabb, nyugdíjszerű ellátásban részesülők is megkapják novemberben a nyugdíjprémiumot a kormány legutóbbi ülésén hozott döntés értelmében – jelentette be az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten.

Hirdetés
[ ]

Balog Zoltán az idősek világnapja alkalmából mondott beszédet és adott át díjakat, elismeréseket. Megerősítette: a nyugdíjprémiumot és az egyszeri kiegészítést is a novemberi nyugdíjakkal együtt fizetik ki. Az intézkedés 2 millió 750 ezer embert érint; például azokat is, akiknek az ellátását a nyugdíj alapján számítják, köztük a megváltozott munkaképességűeket vagy a fogyatékossági ellátásban részesülőket, a politikai rehabilitáltakat, az özvegyi nyugdíjasokat. Átlagnyugdíjjal számolva novemberben 24 ezer forinttal többet kapnak az érintettek – jelezte a miniszter.

Balog Zoltán kitért arra is: 2011 és 2017 novembere között a nyugdíjak 26 százalékkal emelkedtek. A miniszter emlékeztetett: a törvény szerint ha a GDP növekedése 3,5 százaléknál magasabb, akkor a nyugdíjkorhatárt betöltötteknek nyugdíjprémium jár. Hozzátette: a kormány azonban úgy döntött, ezt kiterjesztik a nyugdíjszerű ellátásban részesülőkre is.

Az idősek megbecsülésének fontosságáról szólva azt hangoztatta, fontos, hogy a tisztelet kultúrája erősödjön Magyarországon. Szerinte ha az ország a nemzedékek szolidaritására épít, akkor azzal mindenki jól fog járni. Arról is beszélt, voltak olyan kormányzatok, amelyek nem tisztelték a nyugdíjasokat, és most is van olyan “szélsőséges pártvezető” , akinek szavai mögött a “tisztelet hiányát” látják. Előbbire példaként említette a szocialistákat, akik szerinte amit adtak, azt inflációval, áremelésekkel el is vették, később pedig egy havi nyugdíjat is elvontak tőlük. Hozzátette: most is tesznek olyan ígéreteket, amelyek nincsenek köszönőviszonyban a valósággal.

Balog Zoltán az időseket érintő megtakarítások és intézkedések között említette a rezsicsökkentést, az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentését, valamint a Nők 40 programot, melynek köszönhetően “200 ezer nagymamát adtak vissza a családoknak” az elmúlt években. Arra is felhívta a figyelmet, hogy utóbbiakra – akik most mintegy 150 ezren vannak, mert a többiek időközben átlépték a nyugdíjkorhatárt – is érvényes már a múzeumi kedvezmény október 1-jétől.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés