Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szemtanúk szerint 8-an is ülhettek a sportkocsiban - további részletek Sallai Nóra balesetéről
Mindenegyben Blog - 2024. október 02. (szerda), 10:15

Szemtanúk szerint 8-an is ülhettek a sportkocsiban - további részletek Sallai Nóra balesetéről

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 02

Tragikus autóbaleset: kórházban, az intenzíven kezelik Sallai Nórát és kisfiát

A Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra és ötéves fia súlyos autóbalesetet szenvedtek, jelenleg is kórházban, az intenzív osztályon fekszenek. A baleset körülményei egyre több részletet tárnak fel, amelyek megrázták a közvéleményt.

Az ütközést okozó autót egy 21 éves fiatalember vezette, mellette egy 18 éves utas tartózkodott a járműben. A sofőr agyrázkódást, míg az utasa combcsonttörést szenvedett. Az autóban a megengedettnél sokkal többen, akár nyolcan is ültek, és az első hírek szerint a sofőr részegen vezette a járművet. Az autó fényszórói sem működtek, ami megnehezítette a jármű észlelését, ráadásul több mint 100 kilométer per órás sebességgel közeledett. A karambol után a kocsiban ülők közül többen elmenekültek a helyszínről.

Hirdetés

A baleset következtében Sallai Nóra súlyosan megsérült, a fájdalmai miatt egy ideig nem is tudott beszélni. A balesetben érintett másik autó fedélzeti kamerája rögzítette az ütközést, amelyet a TV2 Tények című műsorában is bemutattak.

Borzalmas karambol után került kórházba Sallai Nóra és kisfia Fotó: Bors

A szemtanúk hősies beavatkozása

A TV2 Tények riportjából kiderült, hogy egy 15 éves lány éppen a barátaival beszélgetett egy közeli játszótéren, amikor szemtanúja lett a balesetnek. Ő és társai azonnal értesítették a mentőket. A lány a diszpécser utasítására azonnal bekötötte a színésznő vérző fejsebét, amihez éppen volt nála fásli. A szemtanúk és négy férfi azonnal a segítségükre sietett, letépték az autó ajtaját, hogy kiszabadítsák a sebesülteket. Sallai Nórát ennek a gyors és hősies közbelépésnek köszönhetően szállították időben kórházba.

A színésznő és kisfia állapota továbbra is válságos

Jelenleg Sallai Nóra és kisfia továbbra is az intenzív osztályon vannak. A színésznő tragikus balesetéről először kolléganője, Bogdányi Titanilla számolt be az Instagramon. Posztjában arra kérte követőit, hogy imádkozzanak kolléganője és gyermeke felépüléséért. Az elsődleges információkat személyiségi jogi okokból nem hozták nyilvánosságra, de később kiderült, hogy Sallai Nóráról, a Jóban Rosszban című sorozat egykori Mónika nővéréről van szó.

A tragédia tovább fokozza az aggodalmat, mivel a balesetet okozó járműben több fiatal is megsérült, és a helyszínről történő elmenekülés komoly felelősségvállalási kérdéseket vet fel. A hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit, de az érintett családoknak és a közösségnek most mindenekelőtt a felépülésre kell koncentrálniuk.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés