Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SÚLYOSBODIK A HELYZET! PÁR ÓRÁN BELÜL Durvább idő CSAP LE az országra, mint hitték! Özönvízszerű esővel, villámokkal, KÁROKOZÓ SZÉLLEL CSAP LE A VIHAR!EZEKRE A MEGYÉKRE MÁR KIADTÁK A RIASZTÁST! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. május 19. (kedd), 15:04

SÚLYOSBODIK A HELYZET! PÁR ÓRÁN BELÜL Durvább idő CSAP LE az országra, mint hitték! Özönvízszerű esővel, villámokkal, KÁROKOZÓ SZÉLLEL CSAP LE A VIHAR!EZEKRE A MEGYÉKRE MÁR KIADTÁK A RIASZTÁST! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 19

Szöveges figyelmeztető előrejelzésFigyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.05.20. szerda éjféligDélutántól főként a Dunántúlon és délen alakulhatnak ki a záporok mellett helyenként zivatarok. Este a déli tájakon intenzívebb zivatarok várhatóak. Szerda reggel és napközben továbbra is az ország déli felében számíthatunk zivatarok előfordulására, majd a délutáni óráktól már arrafelé is csökken a csapadékhajlam. A zivatarokat ma és holnap is nagy mennyiségű csapadék (20-30 mm), szélerősödés kísérheti (50-60 km/h).

2020.05.19. 09:40 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés
[ ]

Országos előrejelzés: kedd estig

Délnyugaton, nyugaton zömében erősen felhős lesz az ég, északkelet felé haladva azonban egyre kevesebb felhő ígérkezik, sőt északkeleten jobbára csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Főként délen és nyugaton szórványosan eshet az eső, zápor, ott délután néhol zivatar is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 28 fok között alakul. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés: kedd estétől szerda reggelig

Többnyire erősen felhős lesz az ég, csupán az északi, északkeleti megyékben lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Északkeleten helyenként, másutt viszont több helyen valószínű eső, zápor, délen zivatar. Megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északkeleti szél. A késő esti 15, 20 fokról a hajnali órákra 11, 17 fokig hűl le a levegő.-írja a met.hu

Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés