Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Steiner Kristóf és Párja Összeházasodtak: Babát Terveznek!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 07. (szerda), 19:56

Steiner Kristóf és Párja Összeházasodtak: Babát Terveznek!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 07
Hirdetés
[ ]

Friss Fotók az Esküvőről

Steiner Kristóf és kedvese, Nimrod Dagan végre összeházasodtak, a boldogító igent Tel-Avivban mondták ki. Az esküvőre a nyár utolsó napján került sor, és a pár már meg is osztotta az első képeket az eseményről Kristóf Instagram-oldalán. Az arcukon sugárzó boldogság mindent elárul, a posztból pedig kiderül, hogy ez volt életük egyik legboldogabb napja, amelyet Kristóf igazi mágikus élményként írt le.

Közös Jövő és Babatervek

Steiner Kristóf nem csak az esküvői élményeket osztotta meg követőivel, hanem a jövőbeli terveiket is. A pár nagyon szeretne közös gyermeket, és Kristóf elmondása szerint már csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen. "Nagyon szeretnék a páromtól egy gyermeket, hisz számomra ő az igazi, az egyetlen. Már csak idő kérdése, hogy ez megtörténjen. Hiszem, és tudom, hogy jó szülei leszünk majd, minden tőlünk telhetőt megadunk az érkező kis csoda számára" – nyilatkozta boldogan Steiner Kristóf.

Egyedi Esküvő Tel-Avivban

Az esküvő Tel-Avivban, a pár egyik kedvenc helyszínén zajlott, mivel nem szerettek volna olyan helyen fogadalmat tenni, amely számukra életidegen. A pár elmondása szerint szerelmük egyszerű és sallangoktól mentes, így az esküvő sem a nagy felhajtásról szólt. A ceremónia helyszíne és a hangulat is tükrözte ezt az egyszerűséget és őszinteséget.

Hirdetés

A friss házasok Instagram-posztjait látva nem lehet kétségünk afelől, hogy Kristóf és Nimrod rendkívül boldogok, és izgatottan várják közös jövőjüket. Az esküvő és a közös babatervek egyaránt arról tanúskodnak, hogy a pár készen áll az előttük álló kihívásokra és örömökre.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés