Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak
Mindenegyben Blog - 2019. március 12. (kedd), 17:29

Sorsfordító hét vár erre a három csillagjegyre, de a többiek sem pihenhetnek. Igazán eseménydús napok várnak (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 12

Így alakul a hét az egyes csillagjegyeknek.

Legyünk résen, koncentráljuk azokra a dolgokra, amelyek valóba fontosak és örömet is okoznak nekünk. Ne hagyjuk magunkat megvezetni és olyasmire rávenni, ami hosszú távon anyagilag veszteséges lenne vagy a fizikai, lelki jólétünket negatívan befolyásolná.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz az elkövetkező hét.

Hirdetés
[ ]

Kos -Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy egy szituációt az irányításod alatt tarts, nehogy valaki, aki kevésbé van bevonva a dologba, félreértsen valamit. Tudd, mikor lépj le egy helyzetből, ami kezd elmérgesedni. Védd a hiedelemrendszeredet és a fizikai egészségedet. Bízz a tudásodban és ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, hogy mit csinálj. Ha segítesz egy barátnak, az váratlan meglepetéssel fog járni később, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá. A szabadidődet olyasvalakire szánd, akit igazán szeretsz.

Bika -Fejezd ki a szükségleteidet, maradj résen és arra koncentrálj, ami igazán fontos, és amelytől elégedett és boldog vagy. A motiváltságod messze túlszárnyalja azt, amit el akarsz érni, így a lényeg, hogy haladj tovább egyenesen. A pozitív változások már csak egy karnyújtásnyira vannak. Pazarlásról árulkodnak a bolygók és ez lehetsz te vagy valaki a környezetedben. A fontos, hogy tartsd magad távol a tékozlástól.

Ikrek -Légy gyanakvó azzal kapcsolatban, amit mások mondanak neked a hét elején. Valaki hajlamos lesz túlozni is annak érdekében, hogy megnyerje a figyelmedet. Haladj tovább, ha valaki olyasmire kér, ami veszélybe vagy adósságba sodorhat. Ha valamit túlzásba viszel, azzal nem segíted önmagad. Koncentrálj a személyes növekedésre és tanulj, amit csak lehet, annak érdekében, hogy haladhass előre. Légy gyakorlatias és használd a józan eszed. Fel tudod ajánlani a segítségedet anélkül, hogy veszélybe sodornád a jó hírneved, nem kell átvállalnod valaki helyett a balhét.

Rák -Kötelezd el magad valami felé, amit már régóta fontolgatsz és vesd bele magad. Ha lefoglalod magad és olyan dolgokat csinálsz, amelyeket élvezel, az fog előre vinni az utadon és fejlődést tapasztalhatsz meg munkahelyi, otthoni és közösségi fronton is. Ha ragaszkodsz a tervedhez, akkor sikerrel fogsz járni. Egy partnerkapcsolat arra ösztönöz majd, hogy légy sokkal kreatívabb. Tartsd magad a szabályokhoz, ha orvosi, pénzügyi vagy jogi üggyel kapcsolatban intézkedsz. A hét vége felé a kapcsolataidat helyezd előtérbe.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés