Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
– Sokkoló hírt kaptunk reggelre – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!
Mindenegyben Blog - 2024. október 05. (szombat), 08:01

– Sokkoló hírt kaptunk reggelre – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 05

Elhunyt Szabó Imre, a BEAC atlétikai szakosztályának vezetőedzője

Életének 75. évében elhunyt Szabó Imre, a BEAC atlétikai szakosztályának legendás vezetőedzője – a tragikus hírt a Magyar Atlétikai Szövetség tette közzé a honlapján. Szabó Imre neve szorosan összeforrt a magyar atlétikával, és távozása pótolhatatlan veszteség a sportág számára.

Hirdetés
[ ]

Szabó Imre már egészen fiatalon, 18 évesen került a BEAC-hoz, mint középtávfutó. Az edzői pálya már ekkoriban vonzotta, így 21 éves korában elkezdte a BEAC közép- és hosszútávfutóinak, illetve gyaloglóinak felkészítését. Ezzel elindult az a páratlan edzői karrier, amely több mint fél évszázadon át tartott. Egész életét a fekete-fehér klub kötelékében töltötte, az atlétikai szakosztály szakvezetőjeként dolgozott egészen szerdáig, élete legfontosabb feladatának a sportolók fejlesztését és a klub szolgálatát tekintette.

Egyedülálló szakmai pályafutás

A Magyar Atlétikai Szövetség megemlékezésében kiemelte, hogy Szabó Imre kiemelkedő szakmai tudása és elhivatottsága több mint 500 bajnokot nevelt fel a magyar atlétika számára. Tanítványai között korosztályos és felnőtt válogatottak is voltak, akik világversenyeken képviselték Magyarországot. Munkájának eredményeként olimpikont is adott az országnak: Csere Gáspár maratonista, aki a 2016-os riói olimpián is részt vett, Szabó Imre tanítványa volt.

A sportág iránti szeretete és elkötelezettsége minden atlétikával foglalkozó ember számára példaértékű. Szabó Imre egész életét az atlétika szolgálatának szentelte, folyamatosan motiválta és támogatta tanítványait, nemcsak edzőként, hanem emberként is.

Egy pótolhatatlan veszteség

A BEAC és a magyar atlétika pótolhatatlan embert veszített el Szabó Imre személyében. A klubban már életében legendaként tartották számon, munkássága számos sportoló és edző számára jelentett iránymutatást. Halálával hatalmas űrt hagyott maga után mind a BEAC atlétikai szakosztályában, mind pedig a magyar atlétika világában.

Szabó Imre emlékét családja, tanítványai és kollégái őrzik. Gyászolja felesége, Szabó Anikó, aki maga is kiváló hosszútávfutó volt és edzőkollégája, gyermekük, Szabó Miklós, és imádott unokájuk, Hugó. A BEAC atlétikai szakosztályának összes jelenlegi és korábbi tagja, sportolója, edzője mély fájdalommal búcsúzik tőle.

Szabó Imre egész életében a sport és a közösség szolgálatának szentelte magát. Odaadása és munkája példaértékű marad minden atlétika iránt elkötelezett ember számára. Nyugodjék békében, emlékét megőrizzük.

Kapcsolódó cikkünk
– Sokkoló hírt kaptunk – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Meghalt az ország egyik legismertebb matematikatanára

Gerőcs László, a híres matematikatanár,...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés